icon-arrow-right
HomeProjecten Beethove

Beethove

Utrecht

Bébouw Midreth heeft in de Wijk Oog in Al te Utrecht een supermarkt, zeven herenwoningen, vijf stadswoningen en twee appartementen gerealiseerd. Het project aan de straten Händelstraat, Franz Schubertstraat en Johan Winnubstlaan is voor de zomer van 2015 opgeleverd.

Het ontwerp

Met een knipoog naar de beroemde componist toont Beethove de harmonische wooncompositie van modern en klassiek. Voor stedelingen die karakteristiek willen wonen en tegelijkertijd hoogstaand comfort verlangen. Voor liefhebbers van een stijlvolle jaren '30 buurt, waarin het aangrenzende park de verbinding met het stadshart vormt. In het nieuwbouwplan Beethove zijn veertien woningen samen in harmonie. Met elkaar, maar ook met de omgeving van het Utrechtse Oog in Al. Alles is zorgvuldig op elkaar afgestemd; zelfs de parkeergarage onder de woningen.

Woningen

Appartementen: Cello en Viool

Het zijn driekamer appartementen van circa 76 m2 met een uitzicht over de Händelstraat en Johan Winnubstlaan. De entree is veilig aan de straatkant en vanuit de woning is er direct toegang tot de eigen parkeerplaats in de ondergrondse garage.

 

Herenhuizen: Bariton, Bugel, Cornet, Hoorn, Trombone, Trompet en Tuba

De herenhuizen aan de Johan Winnubstlaan bieden met zes kamers alle ruimte voor samenwoners en gezinnen. Het zijn ruime herenhuizen van circa 120 m2 met balkon en tuin, met als enige uitzondering herenhuis Tuba. Tuba is een ruim herenhuis van circa 202m2 met daktuin en zijtuin.

 

Stadswoningen: Blokfluit, Dwarsfluit, Fagot, Klarinet en Hobo

De stadswoningen bevinden zich aan de Franz Schubertstraat. Op de eerste etage bevindt zich de keuken, woonkamer en daktuin op het zuidwesten. Op de tweede verdieping zijn drie slaapkamers en badkamer. Via de gemeenschappelijke ingang is de eigen parkeerplaats in de ondergrondse garage snel te bereiken.

Feiten & cijfers

 • Status
  Gerealiseerd
 • Marktsegment
  Woningbouw / Appartementen / Winkels
 • Opdrachtgever
  Bébouw ontwikkelingsmaatschappij
 • Website Project
  www.beethove.nl
 • Architect
  Architectenbureau Van Manen
 • Uitvoering
  Eigen Ontwikkeling
 • Jaar oplevering
  2015
 • Projectcategorieën
  Woningbouw
  Winkelpanden en Horeca

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

Beethove Utrecht: Begane grondvloer uniek project is gestort

Afgelopen vrijdag, 11 juli 2014 is in het project Beethove in de wijk Oog in Al te Utrecht de begane grondvloer gestort. Om...

Beethove Utrecht: Keldervloer gestort en gevlinderd

Gisteren is in project Beethove in de wijk Oog in Al in Utrecht de keldervloer van de parkeergarage gestort en gevlinderd....

Beethove Utrecht: Uniek project gaat binnenkort in verkoop

Bébouw Midreth ontwikkelt momenteel in de Wijk Oog in Al te Utrecht een project voor een supermarkt, zeven...

+