icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bébouw Midreth heeft in de Wijk Oog in Al te Utrecht een supermarkt, zeven herenwoningen, vijf stadswoningen en twee appartementen gerealiseerd. Het project aan de straten Händelstraat, Franz Schubertstraat en Johan Winnubstlaan is voor de zomer van 2015 opgeleverd.

Status
Gerealiseerd
Marktsegment
Woningbouw / Appartementen / Winkels
Opdrachtgever
Bébouw Ontwikkelingsmaatschappij
Architect
Architectenbureau Van Manen
Uitvoering
Eigen Ontwikkeling
Jaar oplevering
2015

Het ontwerp

Met een knipoog naar de beroemde componist toont Beethove de harmonische wooncompositie van modern en klassiek. Voor stedelingen die karakteristiek willen wonen en tegelijkertijd hoogstaand comfort verlangen. Voor liefhebbers van een stijlvolle jaren '30 buurt, waarin het aangrenzende park de verbinding met het stadshart vormt. In het nieuwbouwplan Beethove zijn veertien woningen samen in harmonie. Met elkaar, maar ook met de omgeving van het Utrechtse Oog in Al. Alles is zorgvuldig op elkaar afgestemd; zelfs de parkeergarage onder de woningen.

Woningen

Appartementen: Cello en Viool
Het zijn driekamer appartementen van circa 76 m2 met een uitzicht over de Händelstraat en Johan Winnubstlaan. De entree is veilig aan de straatkant en vanuit de woning is er direct toegang tot de eigen parkeerplaats in de ondergrondse garage.

 

Herenhuizen: Bariton, Bugel, Cornet, Hoorn, Trombone, Trompet en Tuba
De herenhuizen aan de Johan Winnubstlaan bieden met zes kamers alle ruimte voor samenwoners en gezinnen. Het zijn ruime herenhuizen van circa 120 m2 met balkon en tuin, met als enige uitzondering herenhuis Tuba. Tuba is een ruim herenhuis van circa 202m2 met daktuin en zijtuin.

 

Stadswoningen: Blokfluit, Dwarsfluit, Fagot, Klarinet en Hobo
De stadswoningen bevinden zich aan de Franz Schubertstraat. Op de eerste etage bevindt zich de keuken, woonkamer en daktuin op het zuidwesten. Op de tweede verdieping zijn drie slaapkamers en badkamer. Via de gemeenschappelijke ingang is de eigen parkeerplaats in de ondergrondse garage snel te bereiken.