HomeProjecten Asseliershof

Asseliershof

In Asseliershof, in de wijk Palenstein in Zoetermeer heeft Bébouw Midreth 21 MyOwnHome woningen gerealiseerd. Plan Asseliershof aan het Alkemadehof is ruim en groen opgezet en geeft de wijk Palenstein extra kwaliteit.

Nul-op-de-meter

De eenentwintig eengezinswoningen zijn zeer energiezuinig. Alle eengezinswoningen zijn Nul-op-de-meter (NOM) woningen. Een NOM-woning is een woning, die onder andere door een zeer goede isolatie, een zeer lage warmtevraag heeft. De woningen wekken door middel van onder meer zonnepanelen, balansventilatie met warmteterugwinning en een luchtwarmtepomp voldoende duurzame energie op om bij gemiddelde klimaatomstandigheden en gemiddeld gebruik volledig in de energiebehoefte van de gebruikers te voorzien. De bewoners hebben hierdoor nagenoeg geen energielasten.

 

 

MyOwnHome woonconfigurator

De kopers hebben zelf  kunnen meedenken over de indeling, grootte en uitstraling van hun nieuwe woning. Met de woningconfigurator van MyOwnHome konden de toekomstige bewoners hun woning zelf ontwerpen. Ook de inrichting van de openbare ruimte in Asseliershof is in samenspraak met de kopers vormgegeven.

 

Eind december 2017 is gestart met de bouw. De woningen zijn in november 2018 opgeleverd.

Feiten & cijfers

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

Hoogste punt Asseliershof in Zoetermeer

Actueel

Op vrijdag 22 mei 2018 is op feestelijke wijze het bereiken van het hoogste punt van de 21 MyOwnHome woningen in Asseliershof...

Feestelijke start bouw 21 Nul-op-de-meter woningen in Palenstein Zoetermeer

Actueel

Op woensdagmiddag 20 december is de start van de bouw van de 21 MyOwnHome woningen in plan Asseliershof in Palenstein...

+