icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Almere

18 stadsappartementen Almere Poort Europakwartier

Bébouw Midreth heeft voor Bouwgroep Amsterdam in Almere Poort, Europakwartier achttien stadsappartementen gerealiseerd. De appartementen konden geheel naar eigen smaak worden ingedeeld.  

Status
Gerealiseerd
Marktsegment
Appartementen
Opdrachtgever
Bouwgroep Amsterdam
Opgeleverd
Tweede kwartaal 2017

Bouwgroep Amsterdam is een initiatief van een groep woningzoekers, die zich hebben verenigd met als doel betaalbare woningen voor zichzelf te realiseren. De indeling van woning kon zelf worden bepaald. Ook kon in het beginstadium worden meegedacht over het gewenste gevelbeeld van het gebouw.

 

Locatie

Het bouwplan van Bouwgroep Amsterdam is gerealiseerd in het Europakwartier in Almere Poort. Dit nieuwe stadsdeel van Almere ligt het dichtst bij Amsterdam. Het Europakwartier ligt centraal in het stedelijk opgezette Almere Poort. Een eigen winkelcentrum, het grote Cascadepark, het strand, het bos en nog veel meer voorzieningen liggen in de buurt. Denk daarbij aan basisscholen, een peuterspeelzaal, een gezondheidscentrum en een topsportcentrum. Ook zijn er in Almere Poort goede openbaar vervoer voorzieningen. Zo is er een treinstation op loopafstand. Met de trein ben je vanaf dit station in ca. 20 minuten op het Centraal Station van Amsterdam.

 

Woningen

Het bouwplan bestaat uit ca. 18 fraaie stadsappartementen die variëren in grootte. De locatie ligt gunstig aan de rand van het strand en bos. Winkels en het treinstation liggen ook om de hoek.