icon-arrow-right
HomeOver Bébouw MidrethWerken bij Projectadministrateur Bouw

Projectadministrateur Bouw

2019-11-01

Ga jij er voor zorgen dat onze mooie bouwprojecten financieel op rolletjes lopen? 

 

Als projectadministrateur bij Bébouw Midreth controleer en bewaak je de financiële administratie van onze bouwprojecten. Je bent als projectadministrateur het financiële geweten van ieder bouwteam en bent de expert op financieel/administratief gebied.

Ieder project heeft zijn eigen dynamiek. Belangrijk in je rol is “in control” zijn op de kosten.

 

In je dagelijkse werk ben je bezig met het controleren van ingevoerde facturen aan de hand van de inkoopcontracten rondom onze bouwprojecten. Projecten variërend van een aanneemsom tussen de €5 miljoen tot € 30 miljoen. Dit alles met als doel om voortijdig mogelijke financiële problemen te signaleren. Dat vraagt om een proactieve rol, waarbij je echt het verschil kunt maken. 
Je zorgt voor de tijdige en juiste aanlevering van de prognoserapportage (PER) van het project, in samenwerking met de verantwoordelijke projectleider. Deze prognoserapportage is erg belangrijk omdat het als input gebruikt wordt voor de maandelijkse voortgangsbespreking over het project met de directie. Je verricht je werk afwisselend zowel op de bouwprojectlocatie als op kantoor.

Belangrijk en verantwoordelijk werk zodat de organisatie op ieder moment weet wat de financiële status van een project is.

Wat bieden wij jou?

Een baan bij Bébouw Midreth komt met een uitstekend pakket van arbeidsvoorwaarden:

  • 43 vakantiedagen,
  • Een goed pensioen,
  • De mogelijkheid tot het volgen van opleidingen, zowel binnen onze eigen VolkerWessels Academy als daarbuiten,
  • Een professioneel team van collega’s,
  • De vrijheid om je werk naar eigen inzicht in te delen met veel verantwoordelijkheid,
  • En uiteraard een prima passend marktconform salaris. 

 

Wat vragen wij van jou?

Om deze functie goed in te kunnen vullen zoeken wij een kandidaat met hbo werk- en denkniveau en met een afgeronde financieel administratieve opleiding. Met tenminste 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol in de bouw ben je de “specialist”  die als sparringpartner voor de projectleider kan fungeren.

Je beschikt over kennis van ICT processen en applicaties als Excel en Word. Heb je kennis van Navision? Dan is dat een absolute pré.  

Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen en bent fulltime beschikbaar. Een toetsing bij het BKR behoort tot de sollicitatieprocedure.

Meer weten?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel of wil je meer weten? Neem dan contact op met Dave Vervoord ,  telefoonnummer 06-16514551 of per mail , dvervoord@volkerwessels.com

Ons bedrijf

Gevestigd in Mijdrecht doen wij projecten in de gehele Randstad en in het Groene Hart.

In ons bedrijf werk jij samen in een team van professionals die passie hebben voor de bouw. Wij zijn steeds op zoek naar de beste oplossingen en maken daarin gebruik van ieders expertise. Daarom werken wij op een open manier met elkaar samen en dagen we elkaar uit om inventief te werk te gaan. Gezamenlijk streven wij ernaar om de beste partner te zijn voor onze klanten en partners en daar ga jij ons bij helpen!

Vacature Projectadministrateur Bouw

+