HomeOver Bébouw MidrethWerken bij Ervaren projectleider woningbouw

Ervaren projectleider woningbouw

2019-07-05

Draag jij als ervaren projectleider je steentje bij aan het realiseren van onze mooie bouwprojecten?

 

Als projectleider bij Bébouw Midreth werk je met een goed team van collega’s  aan mooie woningbouwprojecten. Onze projecten worden steeds complexer en groter en variëren van nieuwbouw grondgebonden woningen, renovatie van woningen in bewoonde staat tot aan nieuwbouw van zorginstellingen en appartementencomplexen.  Als projectleider maakt dat jou niet zo veel uit. Jij wil komen tot het best mogelijke resultaat in samenspraak met de opdrachtgever en ketenpartners.

vacature ervaren projectleider woningbouw

In je rol als projectleider onderhoud je contacten met de opdrachtgever, adviseurs, ketenpartners, overheden en nutsbedrijven. In iedere fase van het project weet jij de status van het onder jouw verantwoordelijkheid vallende project. Denk hierbij aan voortgangsbewaking op basis van contractplanning, de LEAN engineerings- en de uitvoeringsplanning. 

Je zorgt met ondersteuning van een projectadministrateur voor de financiële bewaking van het project, door deze ondersteuning kun jij je optimaal richten op de realisatie van het project.

 

Veel van onze projecten komen uit eigen ontwikkeling waardoor je als projectleider al in een vroeg stadium bij de voorbereiding betrokken wordt. Als het visitekaartje van Bébouw Midreth bewaak je de (commerciële) belangen met als doel een hoge kwaliteit en klanttevredenheid.

Wat bieden wij jou?

Een baan bij Bébouw Midreth komt met een uitstekend pakket van arbeidsvoorwaarden:

  • Een auto van de zaak met een brandstofpas voor tanken in heel Europa,
  • 43 vakantiedagen,
  • Een goed pensioen,
  • De mogelijkheid tot het volgen van opleidingen, zowel binnen onze eigen VolkerWessels Academy als daarbuiten,
  • Een professioneel team van collega’s,
  • De vrijheid om je werk naar eigen inzicht in te delen met veel verantwoordelijkheid,
  • En uiteraard een prima passend marktconform salaris. 

Wat verwachten wij van jou?

Met tenminste 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie ben je geen starter meer. Ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Dan komen we graag met jou in contact. Je hebt een bouwtechnische opleiding afgerond op hbo-niveau, daarnaast beschik je over kennis van bouwsystemen, ketensamenwerking en materiaaltoepassingen.

Vanwege de spreiding van onze projecten ben je woonachtig in de regio Amsterdam.

 

Over ons

Gevestigd in Mijdrecht doen wij projecten in de gehele randstad en in het Groene hart.

In ons bedrijf werk jij samen in een team van professionals die passie hebben voor de bouw. Wij zijn steeds op zoek naar de beste oplossingen en maken daarin gebruik van ieders expertise. Daarom werken wij op een open manier met elkaar samen en dagen we elkaar uit om inventief te werk te gaan. Gezamenlijk streven wij ernaar om de beste partner te zijn voor onze klanten en partners en daar ga jij ons bij helpen!

 

Meer weten?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel of wil je meer weten? Neem dan contact op met Dave Vervoord op telefoonnummer 06-16514551 of per mail op dvervoord@volkerwessels.com

 

Of solliciteer direct!

Ons bedrijf

Bébouw is een gerenomeerd bouwbedrijf, dat dankzij de inzet van onze zeventig medewerkers een goed gevulde orderportefeuille heeft opgebouwd in de woning- en utiliteitsbouw in de regio. Bébouw opereert ook in de zorg- en welzijnssector, waarvoor we vooral bijzondere projecten uitvoeren. In enthousiaste teams werken we met onze eigen vaklieden. Bébouw is VCA** gecertificeerd. Bébouw bv (VolkerWessels) 

+