HomeOver Bébouw MidrethWerken bij Allround projectleider

Allround projectleider

Draag jij als allround projectleider bouw je steentje bij aan het realiseren van onze mooie regionale projecten?

 

Als projectleider bij Bébouw Midreth is geen project hetzelfde. We hebben een divers pakket aan projecten variërend van hoogwaardige renovatie tot aan nieuwbouw van zorginstellingen, winkels, appartementen of grondgebonden woningbouw.  Als projectleider maakt dat jou niet zo veel uit. Jij wil komen tot een optimaal resultaat in samenspraak met de opdrachtgever en ketenpartners.

 

In je rol als projectleider onderhoud je contacten met de opdrachtgever, adviseurs, ketenpartners, overheden en nutsbedrijven. In iedere fase van het project weet jij de status van het onder jouw verantwoordelijkheid vallende project. Denk hierbij aan voortgangsbewaking op basis van contractplanning, de LEAN engineerings- en de uitvoeringsplanning. Je zorgt met ondersteuning van een projectadministrateur voor de financiële bewaking van het project, door deze ondersteuning kun jij je optimaal richten op de realisatie van het project.

 

Veel van onze projecten komen uit eigen ontwikkeling waardoor je als projectleider al in een vroeg stadium bij de voorbereiding betrokken wordt. Als het visitekaartje van Bébouw Midreth bewaak je de (commerciële) belangen met als doel een hoge kwaliteit en klanttevredenheid.

Bébouw Midreth

Gevestigd in Mijdrecht doen wij projecten in de gehele randstad en in het Groene hart. 
In ons bedrijf werk jij samen in een team van professionals die passie hebben voor de bouw. Wij zijn steeds op zoek naar de beste oplossingen en maken daarin gebruik van ieders expertise. Daarom werken wij op een open manier met elkaar samen en dagen we elkaar uit om inventief te werk te gaan. Gezamenlijk streven wij ernaar om de beste partner te zijn voor onze klanten en partners en daar ga jij ons bij helpen!

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een jong en dynamisch team waarin jij veel verantwoordelijkheden krijgt. Collegialiteit staat bij ons centraal en dit zie je niet alleen terug tijdens je werk maar ook daarbuiten. Zo hebben wij een actieve personeelsvereniging, waardoor je naast zakelijk ook de kans krijgt om je collega’s op een sportieve en ontspannende manier te leren kennen. Je krijgt vrijheid in je ontwikkeling en creëert je eigen loopbaan. We bieden je een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat verwachten wij van jou?

Met tenminste 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie ben je geen starter meer. Ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Dan komen we graag met jou in contact. Je hebt een bouwtechnische opleiding afgerond op hbo-niveau, daarnaast beschik je over kennis van bouwsystemen, ketensamenwerking en materiaaltoepassingen.

Meer weten?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel of wil je meer weten? Neem dan contact op met Dave Vervoord op telefoonnummer 06-16514551 of per mail op dvervoord@volkerwessels.com

Of solliciteer direct! 

+