icon-arrow-right
HomeNieuws Waldijk Uitgeest: Verkoop gestart

Waldijk Uitgeest: Verkoop gestart

Actueel

Zaterdag 17 maart jl. startte onder grote belangstelling het verkooptraject voor de 50 appartementen van het appartementenproject Baseline Living in Uitgeest. De aannemer van dit project is Bébouw Midreth. Om 11.00 uur stonden de eerste belangstellenden al voor de deur. Starters, maar ook senioren, lieten zich gewillig voorlichten aan de hand van fraaie impressies en plattegronden.

Uitgeest Waldijk_001

Grote variatie

Het project, aan de toekomstige Smallekamplaan in de wijk Waldijk, is gelegen naast tennisclub Uitgeest en nabij het centrum en NS-station Uitgeest. In Baseline Living kan men kiezen uit appartementen variërend van twee tot vier kamers en met woonoppervlakten van circa 49 tot circa 88 m2 GBO.

Vrij-op-naam prijzen starten bij € 139.500 en lopen op tot € 199.800.

Uitgeest Waldijk_002

Loting door notaris

Door de grote belangstelling zal er op 2 april aanstaande 's middags door de notaris een loting worden verricht uit de binnengekomen inschrijfformulieren. Belangstellenden die meer informatie wensen of zich alsnog willen inschrijven kunnen dat doen tot maandag 2 april (12.00 uur) via De Ruijter Makelaardij in Uitgeest of via de projectwebsite. 

+