icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 21 november 2018

Vlag in top bij woonzorgproject Zonnehuis en zorgappartementen De Proosdij

Op 21 november is door wethouders Marja Becker en Rein Kroon van de gemeente De Ronde Venen en locatiemanager José Witte en Willemijn Wittkämper-Hellman van Zonnehuisgroep Amstelland ter gelegenheid van het bereiken van het hoogste punt van woonzorgproject Zonnehuis en zorgappartementen De Proosdij de vlag bij het zorggebouw in top gehesen.  

Op de locatie van het voormalige verzorgingshuis Nieuw Avondlicht  aan de Dorpsstraat in Mijdrecht komen een nieuw zorggebouw met zorgfaciliteiten voor vijfenveertig intramurale cliënten en negentwintig zorgappartementen in de vrije huursector. Het ontwerp van de nieuwbouw is van IAA Architecten. De gebouwen zijn aangekocht door Bouwinvest Healthcare Fund. Het zorggebouw zal door Zonnehuisgroep Amstelland worden gehuurd.

 

De bouw is begin 2018 gestart en verloopt voorspoedig. De casco’s van de gebouwen waren exact op de dag af volgens de LEAN-planning gereed. Naar verwachting worden het Zonnehuis en De Proosdij in het 2e kwartaal van 2019 opgeleverd.

 

Het project is door Bébouw Midreth, ZorgID, Zonnehuisgroep Amstelland en het Bouwinvest Healthcare Fund in nauwe samenwerking met de gemeente De Ronde Venen en belanghebbenden ontwikkeld. Bébouw Midreth is ook verantwoordelijk voor de realisatie van het project. ZorgID is betrokken als adviseur om het plan te optimaliseren. Bébouw Midreth en ZorgID zijn beiden onderdeel van Koninklijke VolkerWessels.