icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 16 april 2013

Vechthaven Maarssen: Kom naar de Inspiratiebijeenkomst op 22 april a.s.

Op 22 april bent u van harte welkom bij Brasserie La Sauciere; u maakt kennis met het bijzondere woonaanbod van Vechthaven. Wonen aan de Vecht, de auto voor de deur en de sloep aan de steiger. De mogelijkheden zijn ongekend, uw persoonlijke woonwensen krijgen alle ruimte. Uw woning in Vechthaven biedt vele vrijheden bij de indeling. Tijdens deze inspiratiebijeenkomst kunt u kennismaken met alle mogelijkheden van Vechthaven, de locatie bezoeken (op enkele minuten loopafstand) en al uw vragen stellen aan ons verkoopteam.

Op Buuren Park vormt samen met Op Buuren Dorp en Op Buuren Buiten het unieke nieuwe dorp Op Buuren. Uniek door de prachtige ligging aan de Vecht tussen Maarssen en Oud-Zuilen en door de inrichting. Elk deelgebied heeft een geheel eigen karakter. In Op Buuren Dorp heerst de sfeer van prachtige historische Vechtdorpen als Loenen, Vreeland en Weesp. Voor Op Buuren Buiten en Op Buuren Park hebben de imposante authentieke buitenplaatsen in de Vechtstreek als inspiratiebron gediend. Rustieke bruggetjes en diverse fiets- en wandelpaden verbinden de deelgebieden met elkaar.

Maarssen Vechthaven_001

 

Mocht uw interesse zijn gewekt, dan bent u van harte welkom van 17.00 - 20.00 uur in Brasserie La Saucière, Daalseweg 79 - 81  te Oud-Zuilen.

  

Voor meer informatie kijk op website van Vechthaven.