icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 16 december 2011

SWW Woerden: Hoofdkantoor woningcorporatie geopend

Woningcorporatie GroenWest heeft deze week het hoofdkantoor in Woerden officieel geopend. Bébouw Midreth vernieuwbouwde (d.m.v. een extra verdieping) het kantoorpand. Een saillant detail is dat het oorspronkelijke gebouw in 1997 door Bébouw is gebouwd.

Woerden SWW_002
Kantoorpand 2011

GroenWest is de naam van de woningcorporatie na een fusie van SWW, Groenrand Wonen en Westhoek Wonen. In een terugblik op de fusie noemde directeur Tom Burgers de inzet van de medewerkers. Hij gaf aan dat de fusie binnen de planning en het budget gerealiseerd is. Hij gaf aan dat GroenWest een grote corporatie is, maar dat de drie vestigingen lokaal sterk aanwezig zullen blijven. Tijdens de bijeenkomst is het ondernemingsplan gepresenteerd en werd de samenwerkingsovereenkomst met de huurdersorganisaties getekend.

Woerden SWW_001
Kantoorpand 1997

In deze overeenkomst is vastgelegd hoe de huurdersorganisaties en GroenWest met elkaar zullen overleggen. Ook is er een centrale bewonerscommissie opgericht. Op de website van de corporatie is o.a. de videoclip te zien waarmee het ondernemingsplan gepresenteerd werd. Onder aan deze pagina vindt u de link naar deze website.

 

RPL Regionieuws