icon-arrow-right
HomeNieuws Sterrenberg Overtuin: Succesvolle verkoop

Sterrenberg Overtuin: Succesvolle verkoop

Actueel

100% verkocht vóór start bouw: Succesvolle verkoop tweekappers Overtuin in Sterrenberg (Zeist). Dat bleek gisteravond (donderdag 10 november 2011) tijdens een bijeenkomst van VolkerWessels Vastgoed voor de enthousiaste kopers van de twee-onder-een kap woningen in deelgebied Overtuin in project Sterrenberg in Huis ter Heide. Ondanks de moeilijke marktomstandigheden waren deze 12 woningen binnen vijf maanden verkocht.

Soesterberg Sterrenberg Overtuin_002
Overtuin voorzijde

De verkoop werd begeleid door een accountmanager van VolkerWessels Vastgoed samen met De Keizer Makelaars Utrecht en Hol & Molenbeek. De prijzen van de woningen varieerden van € 420.000,- tot € 475.000,- vrij-op-naam. De royale woningen, een ontwerp van Soeters Van Eldonk Architecten, zijn voorzien van veel luxe en gesitueerd te midden van een prachtige groene omgeving. De architectuurstijl refereert aan Frank Lloyd Wright en de grandeur van de jaren ‘30, maar ook moderne stijlkenmerken zijn prominent aanwezig.

Overtuin Piet Boon
Piet Boon

Bijzonder metselwerk, royale dakoverstekken en keramische dakpannen geven de woning een luxe uitstraling. Voor de styling van de woningen is samenwerking gezocht met Piet Boon, één van de meest succesvolle binnenhuisarchitecten van Nederland. De woningen in Overtuin met hun fraaie belijning, ruime opzet en stijlvolle architectuur zijn een bron van inspiratie voor Piet Boon en zijn ontwerpteam. Voor de kopers van deze woningen is een interieur stylingadvies van Piet Boon inbegrepen. Tijdens de kopersbijeenkomst kregen de kopers van de woningen onder meer te horen dat in december wordt gestart met de bouw. De verwachting is dat de woningen eind derde of begin vierde kwartaal in 2012 opgeleverd worden. Kerst 2012 kan dan op Sterrenberg gevierd worden.

Soesterberg Sterrenberg Overtuin_001
Overtuin achterzijde

Op Sterrenberg worden de komende jaren vierhonderd marktwoningen gerealiseerd door Bouw- & Ontwikkelingscombinatie Sterrenberg vof. Het aanbod is divers: van eengezinswoning tot vrije kavel maar ook appartementen in diverse afmetingen en prijsklassen. Een deel van de woningen zal als huurwoning worden aangeboden. Door de centrale ligging (Zeist, Amersfoort en Utrecht liggen op steenworp afstand) is de wijk geliefd bij zowel de stadsliefhebber als de liefhebber van rust, ruimte en groen.

Op de website http://www.woneninovertuin.nl/ is meer informatie te vinden over de woningen in deelgebied Overtuin. Nieuwsgierig naar wonen op Sterrenberg: U bent van harte welkom in Informatiecentrum Sterrenberg, Amersfoortseweg 56 te Huis ter Heide (gem. Zeist), elke werkdag van 9.00 tot 17.00 uur en elke zaterdag van 11.00 tot 14.00 uur geopend voor bezoekers. Sterrenberg is een ontwikkeling van VolkerWessels Vastgoed. De bouw zal worden uitgevoerd door Bouwcombinatie Boele & Van Eesteren en Bébouw Midreth.

Soesterberg Sterrenberg Algemeen_001
Sterrenberg Huis ter Heide

Projecten

Alle projecten

Nieuws

Meer nieuws

Sterrenberg Overtuin: Start bouw Mitros huurappartementen

In de nieuwe wijk Overtuin op Sterrenberg, direct grenzend aan Soesterberg-West, is woningcorporatie Mitros gestart met de...

Sterrenberg Overtuin: 2e fase in verkoop

Op zaterdag 24 maart a.s. start de verkoop van 12 twee-onder-een kapwoningen in fase 2 van Overtuin in project Sterrenberg te...

Sterrenberg Overtuin: Feestelijke start van de bouw tweekappers

Op maandagmiddag 19 december is in winterse sfeer de bouw gestart van 12 luxe twee-onder-één-kap woningen in...

+