icon-arrow-right
HomeNieuws Sterrenberg Overtuin: Start verkoop Herenhuizen

Sterrenberg Overtuin: Start verkoop Herenhuizen

Actueel

Op donderdag 19 april start de verkoop van 10 royale herenhuizen in Overtuin in project Sterrenberg te Huis ter Heide. Fraaie en ruime herenhuizen in een groene omgeving. Sterrenberg is een ontwikkeling van VolkerWessels Vastgoed. De bouw zal worden uitgevoerd door Bouwcombinatie Sterrenberg, bestaand uit Bébouw Midreth en Boele & Van Eesteren.

Soesterberg Sterrenberg Overtuin_006

De drielaagse herenhuizen -begane grond en twee verdiepingen- hebben een woonoppervlak van 143 m2, een inhoud van 465 m3, standaard vijf slaapkamers, en een vrije achtertuin gelegen op het zuidwesten.

 

Verkoopprijzen van de herenhuizen zijn vanaf € 321.500 vrij-op-naam.

Herenhuizen in Overtuin

De herenhuizen zijn gelegen in een prachtige groene omgeving, midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. De architectuurstijl refereert aan Frank Lloyd Wright en de grandeur van de jaren '30, maar ook moderne stijlkenmerken zijn prominent aanwezig. Zowel de herenhuizen als de tegenover gelegen twee-onder-één kapwoningen zijn allen voorzien van erkers, royale dakoverstekken en fraaie metselwerkdetails. De slogan "Overtuin, modern en klassiek woongenot" is dan ook met recht van toepassing. De eerste verkoopfase van Overtuin was een doorslaand succes. Twaalf twee-onder-één kapwoningen waren in korte tijd ruim voor start bouw verkocht. De woningen zijn in december 2011 in aanbouw genomen en zullen naar verwachting in de tweede helft van 2012 worden opgeleverd. Fase 2 is nu in verkoop en er is nog een aantal woningen beschikbaar. Op de website http://www.woneninovertuin.nl/ is meer informatie te vinden over de woningen in deelgebied Overtuin.

Soesterberg Sterrenberg Overtuin_007

Over Sterrenberg

Op Sterrenberg worden de komende jaren vierhonderd marktwoningen gerealiseerd. Het aanbod is divers: van eengezinswoning tot vrije kavel maar ook appartementen in diverse afmetingen en prijsklassen. Een deel van de woningen zal als huurwoning worden aangeboden. Door de centrale ligging (Zeist, Amersfoort en Utrecht liggen op steenworp afstand) is de wijk geliefd bij zowel de stadsliefhebber als de liefhebber van rust, ruimte en groen.

Start verkoop

Voor de start verkoop van de tien Herenhuizen Overtuin bent u op 19 april a.s. tussen 18.30 en 20.30 uur van harte welkom in het Verkoop- en Informatiecentrum Sterrenberg, Amersfoortseweg 56 te Huis ter Heide (gemeente Zeist). Daarnaast is het Verkoop- en Informatiecentrum elke werkdag geopend voor bezoekers van 9.00 tot 17.00 uur en elke zaterdag van 11.00 tot 14.00 uur. De grote gebiedsmaquette is hier permanent opgesteld en alle verkoopstukken zijn aanwezig om een goed beeld te schetsen over het wonen op Sterrenberg.

Projecten

Alle projecten

Nieuws

Meer nieuws

Sterrenberg: Bouw gestart

Op donderdag 17 juni is de start van de bouw feestelijk gevierd op Sterrenberg. Wethouder Verbeek-Nijhof (gemeente Zeist)...

Sterrenberg Overtuin: 2e fase in verkoop

Op zaterdag 24 maart a.s. start de verkoop van 12 twee-onder-een kapwoningen in fase 2 van Overtuin in project Sterrenberg te...

Sterrenberg Overtuin: Feestelijke start van de bouw tweekappers

Op maandagmiddag 19 december is in winterse sfeer de bouw gestart van 12 luxe twee-onder-één-kap woningen in...

+