icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 14 maart 2013

Sterrenberg Overtuin: Stalen brug geplaatst

De reden waarom het project de naam "bruggebouw" heeft gekregen, heeft op 14 maart gestalte gekregen. De stalen brug, waarover bewoners vanuit hun appartementen gemakkelijk het hoger gelegen gedeelte van Sterrenberg kunnen bereiken, is geplaatst. Deze brug is echter niet alleen voor de bewoners van het bruggebouw, maar ook voor de bewoners van Zorggebouw F9. De cliënten van Abrona kunnen zich op deze manier gemakkelijker verplaatsen naar het gebouw waar de dagbestedingactiviteiten worden gehouden.

Soesterberg Sterrenberg Overtuin_012

Het Bruggebouw

Bébouw Midreth is op 3 september 2012 gestart met de bouw van tweeëntwintig driekamerappartementen en acht tweekamerappartementen in Overtuin, onderdeel van de nieuwe wijk Sterrenberg te Huis ter Heide (gemeente Zeist).

 

Het is een ontwerp van architectenbureau Soeters van Eldonk architecten en ligt aan de Soesterbergse kant van Sterrenberg aan de Kometenlaan 60 - 118.

Soesterberg Sterrenberg Overtuin_013

Het gebouw is voorzien van een lift en de appartementen vallen onder de sociale huur. De woningen worden naar verwachting in de loop van mei 2013 opgeleverd.

 

Sterrenberg is een ontwikkeling van VolkerWessels Vastgoed in samenwerking met ZorgID en Mitros. De bouw wordt uitgevoerd door Bouwcombinatie Sterrenberg, bestaande uit Bébouw Midreth en Boele & Van Eesteren.