icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 05 februari 2013

Sterrenberg Huis ter Heide: RTV Utrecht is op bezoek geweest

Op zondag 10 februari staat het MVO-beleid van VolkerWessels centraal bij RTV Utrecht. De regionale zender besteedt in het programma BV Utrecht aandacht aan de ontwikkeling van Sterrenberg.

Sterrenberg_002

VolkerWessels Vastgoed werkt op Sterrenberg aan een project voor omgekeerde integratie. De tv-ploeg bezoekt het concernkantoor in Amersfoort. Verder worden zorginstelling Abrona en buurtbewoners geïnterviewd. Ook wordt er een bezoek gebracht aan het project Sterrenberg wat uitgevoerd wordt door Bébouw Midreth en Boele & Van Eesteren. De uitzending begint om 8.10 uur en wordt de hele dag herhaald. Een promofilmpje (Youtube) voor de uitzending is nu al op tv te zien. De aflevering is na zondag ook op de website van RTV Utrecht te bekijken.