icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 03 april 2014

Sterrenberg: De bouw van de woningen verloopt volgens planning!

In het deelplan De Hoven bevinden zich momenteel 36 appartementen in de afbouwfase, de oplevering van deze huurappartementen zal plaatsvinden medio mei. Daarnaast zijn in het deelplan Overtuin de kappen geplaatst van drie twee-onder-een-kapwoningen. Het zijn ruim opgezette woningen in de stijl van architect Frank Lloyd Wright. Door de brede beukmaat zijn er veel indelingsvarianten mogelijk. In de vervolgfase zijn nog zes van deze riante woningen te koop.

In juni starten we met de bouw van eenentwintig woningen, de 1e fase van negenendertig eengezinswoningen, in deelplan De Hoven. Vijf woningen worden standaard Energienotanul opgeleverd. Alle woningen in De Hoven kunnen indien gewenst, door de koper ook worden uitgerust met deze optie. Een Energienotanul woning wekt bijna net zoveel energie op als het gebruikt, met meer comfort en minimale maandlasten. Een woning die in de basis is voorzien van drielaagsglas, een luchtwarmtepomp en zonnepanelen.

Tijdens de NVM Open Huizen dag op 5 april kun je tussen 11.00 en 15.00 uur veel huizen zonder afspraak vrijblijvend bezichtigen. De perfecte kans om je te oriënteren op de woningmarkt. Meld je vooraf bij het verkoop- en informatiecentrum aan de Amersfoortseweg 56 in Huis ter Heide en je hoort welke huizen je kunt bezichtigen.