icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 05 juli 2018

Startsein gegeven voor de bouw van 39 woningen in Harnaschpolder Delft

Wethouder Karin Schrederhof van de gemeente Delft heeft woensdag 4 juli in bijzijn van de toekomstige bewoners het startsein gegeven voor de bouw van de laatste fase van woonbouwproject Delftshart, Gelukkig Slot, in de Harnaschpolder in Delft.

De 39 woningen zijn onderdeel van de derde en laatste fase van Delftshart. Het totale plan omvat 133 woningen die allemaal verkocht zijn. Het ontwerp van de woningen is van Ibelings van Tilburg Architecten. In deze fase komen 26 twee-onder-een-kapwoningen, twaalf herenhuizen en één vrijstaande villa. Prijzen liepen uiteen van € 345.000,- tot € 700.000,-.

 

Gelukkig Slot.jpg

Delftshart is een ontwikkeling van Ontwikkelingscombinatie Harnaschpolder, een samenwerking van gebieds- en vastgoedontwikkeling AM en VolkerWessels Vastgoed. De bouw is in handen van Bébouw Midreth uit Mijdrecht, net als VolkerWessels Vastgoed onderdeel van Koninklijke VolkerWessels.

 

Delftshart Gelukkig Slot moet een plek worden voor de toekomstige bewoners zowel de stad als de natuur dichtbij zijn. De wijk ligt niet ver van het centrum Delft vandaan en bovendien tegen het Midden-Delfland gebied aan. Daarnaast is het de bedoeling dat er in de directe omgeving van de nieuwe wijk een recreatieplas wordt gerealiseerd.

 

De verwachting is dat de woningen in Delftshart Gelukkig Slot in het tweede kwartaal van 2019 worden opgeleverd.