icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 13 november 2015

Startsein bouw laatste woningen Delftshart te Delft

Vrijdag 13 november geeft Harnaschpolder C.V. (een samenwerking van gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en VolkerWessels Vastgoed) het startsein voor de bouw van de laatste veertien woningen in het plan DelftsHart in Delft. Wethouder Raimond de Prez verricht hierbij de officiële handeling.    

DelftsHart ligt ten zuidwesten en op een steenworp afstand van het centrum van Delft. De veertien twee-onder-een kapwoningen die nu in aanbouw gaan, zijn in een licht gebogen lijn gegroepeerd rond een groen middenhof, waarmee een intieme sfeer wordt gecreëerd. De achtertuinen van de woningen grenzen alle aan de omliggende watergangen. Het recreatiegebied Midden Delfland ligt op loopafstand en in de directe omgeving wordt een recreatieplas gerealiseerd. Het totale plan omvat tweeënveertig twee-onder-een kapwoningen in verschillende typen.

 

Het ontwerp van de woningen in DelftsHart komt van Ibelings van Tilburg architecten en is mede tot stand gekomen dankzij inspraak van potentiële kopers. De bouw van de woningen in DelftsHart is in handen van Bébouw Midreth uit Mijdrecht, onderdeel van VolkerWessels.

Voor meer informatie over de woningen en het plan zie www.delftshart.nl.