icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 30 oktober 2017

Start bouw tweede fase DelftsHart Nieuw Geluk in Delft

In aanwezigheid van wethouder Raimond de Prez vierde Ontwikkelingscombinatie Harnaschpolder C.V. vrijdag 27 oktober 2017 de start bouw van de tweede fase van het project DelftsHart Nieuw Geluk in Delft. Deze tweede fase bestaat uit 22 woningen, waarvan 16 in verschillende typen twee-onder-een kap woningen en 6 rijwoningen. Het totale plan DelftsHart Nieuw Geluk omvat 50 woningen. De bouw van de 28 woningen is begin dit jaar gestart. Ontwikkelingscombinatie Harnaschpolder is een samenwerking van gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en VolkerWessels Vastgoed. Alle woningen zijn verkocht.

Een nieuwe plek om verliefd op te worden

DelftsHart Nieuw Geluk ligt op een steenworp afstand van het centrum van Delft. De vlakbij gelegen ecologische zone verbindt de verschillende natuurgebieden rond Delft met elkaar. Vanuit deze nieuwe buurt is het uitgestrekte Midden-Delfland nabij, waar bewoners kunnen genieten van de natuur. In de directe omgeving van het plan wordt een recreatieplas gerealiseerd.

 

Het ontwerp van de woningen die nu gerealiseerd worden is afkomstig van Ibelings van Tilburg Architecten. De woningen zijn ruim, licht en voorzien van een royale tuin. Het hart van DelftsHart Nieuw Geluk wordt gevormd door een groot groen hof met gras en bomen. De twee-onder-een kapwoningen zijn hieromheen gegroepeerd. De zes rijwoningen, die worden uitgevoerd in drie en vier bouwlagen, kijken uit op het park aan Glaskloksingel. De prijzen van de woningen zijn vanaf € 330.000 v.o.n.

De bouw van de woningen in DelftsHart Nieuw Geluk is in handen van Koninklijke VolkerWessels onderneming Bébouw Midreth uit Mijdrecht.

 

Voor meer informatie over de woningen en het plan zie www.delftshart.nl.