icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 07 november 2018

Start bouw 37 woningen Villapark Bosranden in Sterrenberg Huis ter Heide.

In Huis ter Heide is gestart met de bouw van 37 woningen in deelplan Villapark Bosranden. Toekomstige bewoners hebben op 7 november gezamenlijk het feestelijke startsein gegeven voor de bouw van de woningen door het slaan van de eerste symbolische palen.  

Villapark Bosranden

Villapark Bosranden is onderdeel van de wijk Sterrenberg in Huis ter Heide, aan de rand van Zeist. Deze groene, bosrijke omgeving met uitstekende bereikbaarheid, op minder dan 10 kilometer afstand van Utrecht, maken deze locatie een bijzonder aantrekkelijke plek om te wonen.

Villapark Bosranden is het meest luxe en statige deel van de wijk: aan een slingerende laan worden, midden in het groen, ruime rijwoningen, royale tweekappers en luxe helft van dubbele en vrijstaande villa’s gebouwd. Ruime percelen en modern wooncomfort typeren het wonen in deze nieuwe wijk. De door EGM Architecten ontworpen woningen kennen een rijke, klassieke architectuur met traditioneel metselwerk, stijlvolle voordeuren, ruime erkers en bijzondere kappen. Alle woningen in deze fase zijn verkocht.

 

Vanwege de succesvolle verkoop is de tweede fase - tevens het allerlaatste deel van Villapark Bosranden - versneld in verkoop gebracht. Meer informatie hierover is te vinden op www.villaparkbosranden.nl.

 

Villapark Bosranden is een ontwikkeling van VolkerWessels Vastgoed en Bouw- en ontwikkelingscombinatie Sterrenberg. De woningen worden gebouwd door Bébouw Midreth. VolkerWessels Vastgoed en Bébouw Midreth zijn beiden Koninklijke VolkerWessels ondernemingen.

Over project Sterrenberg

Op Sterrenberg worden in totaal 400 marktwoningen gerealiseerd, waarvan op dit moment het grootste gedeelte is gebouwd of in aanbouw is. Het woningaanbod is divers: van eengezinswoningen tot vrije bouwkavels en van appartementen tot twee-onder-een-kapwoningen. Een deel van de woningen wordt in de sociale sector als koop- en huurwoning aangeboden. Op Sterrenberg is sprake van zogenaamde omgekeerde integratie: de mensen met een verstandelijke beperking die in één van de zeven nieuwe zorggebouwen wonen, krijgen er met de komst van de 400 marktwoningen nieuwe buren bij. Door de centrale ligging (Zeist, Amersfoort en Utrecht liggen op steenworp afstand) is de wijk geliefd bij zowel de stadsliefhebber als de liefhebber van rust, ruimte en groen.

 

Meer informatie over het project is te vinden op www.wonenopsterrenberg.nl.