icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 09 april 2015

Start bouw 12 woningen Vechthaven te Maarssen/Oud-Zuilen

Op vrijdag 10 april wordt officieel gestart met de bouw van 12 woningen in project Vechthaven te Maarssen/Oud-Zuilen. In bijzijn van de toekomstige bewoners wordt de officiële, feestelijke paal geslagen.

Vechthaven

De twaalf unieke woningen in Vechthaven verrijzen in Op Buuren Park, aan een privé haventje aan de Vecht. Elke woning heeft een eigen ligplaats en een geheel eigen signatuur, ook van binnen. De woningen zijn grotendeels naar eigen wens in te delen en aan te passen. De royale opzet van de woningen, de veelzijdige indeling, de fraaie architectuur en de prachtige ligging aan de Vecht staan garant voor het ultieme woongenot.

Op Buuren

Op Buuren is het nieuwe dorp aan de oevers van de Vecht, op de voormalige locatie van de DSM fabriek. Het dorp bestaat uit drie plandelen: Op Buuren Dorp, Op Buuren Buiten en Op Buuren Park. Elk met een eigen typisch karakter, die toch samen één geheel vormen en met elkaar verbonden worden door rustieke bruggetjes en diverse fiets- en wandelpaden. In Op Buuren zijn in totaal circa zeshonderd woningen gerealiseerd.

 

Kijk voor meer informatie op www.vechthaven.nl

Vechthaven is een ontwikkeling van KondorWessels Projecten uit Maarssen en wordt gerealiseerd door Bébouw Midreth uit Mijdrecht. Bébouw Midreth en KondorWessels Projecten zijn beiden werkmaatschappijen van VolkerWessels.