icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 16 februari 2012

Sluyswachtershof Maarssen: Start Verkoop

MAANDAG 27 FEBRUARI 19.30 uur Straatweg 2a, Maarssen Aanmelden via: sluyswachtershof@opbuurendorp.nl

Uw droomwoning aan de Vecht!

In het sprankelende nieuwe dorp Op Buuren in Maarssen, staat wonen gelijk aan genieten. Genieten van de mooie omgeving, van het water én vooral van comfortabel wonen. Bij de drie vrijstaande villa's in het nieuwe project Sluyswachtershof gaat dat zelfs nog een stapje verder. De royale opzet van de woningen, de veelzijdige indeling, de fraaie architectuur en de prachtige ligging aan De Vecht staan garant voor het ultieme woongenot.

Uw persoonlijke woonwensen

De drie unieke woningen in Sluyswachtershof verrijzen aan de rand van Op Buuren Dorp, direct naast de sluis en het sfeervolle Op Buurenplein. Elke woning heeft een eigen ligplaats en een geheel eigen signatuur, ook van binnen. Wat ze delen: de ruime afmetingen, schitterende plattegronden en een hoge mate van flexibiliteit. Ze zijn grotendeels naar eigen wens in te delen en aan te passen.
Maarssen Sluyswachterswoningen_001

Volop genieten van uw droomwoning aan het water!

  • Drie unieke vrijstaande villa's
  • Prachtig gelegen aan het water
  • Eigen ligplaats voor boot
  • Veel keuzevrijheid in indeling en afwerking
  • Verkoopprijzen: van € 759.000,- tot € 819.000,- v.o.n.