icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 21 mei 2013

Sluyswachtershof Maarssen: Hoogste puntviering

Op 17 mei is op feestelijke wijze gevierd dat het hoogste punt is bereikt van de drie unieke villa's aan de Vecht in Op Buuren Dorp te Maarssen. In bijzijn van de toekomstige bewoners werd de vlag gehesen.

Sluyswachtershof

De drie unieke woningen in Sluyswachtershof verrijzen aan de rand van Op Buuren Dorp, direct naast de sluis en het sfeervolle Op Buurenplein. Elke woning heeft een eigen ligplaats en een geheel eigen signatuur, ook van binnen. De woningen zijn grotendeels naar eigen wens in te delen en aan te passen. De royale opzet van de woningen, de veelzijdige indeling, de fraaie architectuur en de prachtige ligging aan De Vecht staan garant voor het ultieme woongenot.

Op Buuren

Op Buuren is een nieuw dorp aan de oevers van de Vecht, op de voormalige locatie van de DSM fabriek. Het dorp bestaat uit drie plandelen: Op Buuren Dorp, Op Buuren Buiten en Op Buuren Park.

Elk met een eigen typisch karakter, die toch samen één geheel vormen en met elkaar verbonden worden door rustieke bruggetjes en diverse fiets- en wandelpaden. In Op Buuren worden in totaal zeshonderdtwintig woningen gerealiseerd.

Sluyswachtershof

Op Buuren is een ontwikkeling van KondorWessels Projecten en Bosman Projecten.

De woningen in Sluyswachtershof worden gerealiseerd door Bébouw Midreth uit Mijdrecht.

Bébouw Midreth en Kondor Wessels Projecten zijn beiden werkmaatschappijen van VolkerWessels.

 

Voor meer informatie kunt u de site bezoeken http://www.opbuuren.nl/