icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 18 maart 2013

Singelkwartier Woerden: Wethouder Yolan Koster opent Singelhof Reinaerde

Afgelopen donderdag opende wethouder Yolan Koster samen met een vertegenwoordiging van de cliënten van de Singelhof officieel het nieuwe appartementencomplex Reinaerde Singelhof, gelegen aan de rand van historisch Woerden.

In aanloop naar de opening is er een succesvolle en prettige match ontstaan met Samen voor Woerden. Veel activiteiten rondom de opening zijn mede dankzij hun inzet gerealiseerd. Na de officiële opening was er gelegenheid een aantal studio's te bezichtigen. Bij de feestelijke opening mochten de buren en mensen uit het sociale netwerk Woerden niet ontbreken. De contacten zijn zo goed dat er onlangs met alle buren de loods netjes is geveegd voor de opening. Aansluitend is er gezamenlijk koffie gedronken op de Singelhof.

 

De bouw van het singelkwartier is uitgevoerd door Bébouw Midreth en is een ontwerp van Ben Kraan Architecten.

 

BRON: Woerden TV