icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 22 januari 2014

Singelkwartier Woerden: Officiële start bouw laatste fase

Op donderdagmiddag 23 januari geeft wethouder M.J. (Martin) Schreurs het officiële startsein voor de bouw van de laatste fase van het project Singelkwartier in Woerden in bijzijn van de toekomstige en reeds aanwezige bewoners en projectbetrokkenen.

In de luwte van het centrum van Woerden realiseert Bébouw Midreth vier appartementengebouwen, waarvan er reeds drie gereed en bewoond zijn. Eén van de gebouwen wordt bewoond door cliënten van zorginstelling Reinaerde. De appartementengebouwen liggen in een schitterend aangelegde tuin, direct aan de Singel. Energiezuinig, duurzaam en onderhoudsvrij wonen op loopafstand van het historische centrum, gezellige horeca, winkels en openbaar vervoer. Het parkeren in het project is duurzaam opgelost door het restaureren van een bestaande loods met cultuurhistorische waarde. Met de realisatie van het laatste appartementengebouw wordt dit prachtige woonproject afgerond.

Het project is een ontwikkeling van de Delta Development Group en Bébouw Midreth en een ontwerp van Ben Kraan Architecten. De appartementen worden gerealiseerd door Bébouw Midreth, een werkmaatschappij van VolkerWessels. De duurzame werktuigbouwkundige installaties, te weten combi warmtepompen met bodemlussen en vloerverwarming, worden gerealiseerd door Dubotechniek Bedrijven, eveneens een werkmaatschappij van VolkerWessels. Naar verwachting worden de appartementen in maart 2015 opgeleverd.

Woerden Singelkwartier_008