icon-arrow-right
HomeNieuws Singelkwartier Woerden: Officiële start bouw laatste fase

Singelkwartier Woerden: Officiële start bouw laatste fase

Actueel

Op donderdagmiddag 23 januari geeft wethouder M.J. (Martin) Schreurs het officiële startsein voor de bouw van de laatste fase van het project Singelkwartier in Woerden in bijzijn van de toekomstige en reeds aanwezige bewoners en projectbetrokkenen.

In de luwte van het centrum van Woerden realiseert Bébouw Midreth vier appartementengebouwen, waarvan er reeds drie gereed en bewoond zijn. Eén van de gebouwen wordt bewoond door cliënten van zorginstelling Reinaerde. De appartementengebouwen liggen in een schitterend aangelegde tuin, direct aan de Singel. Energiezuinig, duurzaam en onderhoudsvrij wonen op loopafstand van het historische centrum, gezellige horeca, winkels en openbaar vervoer. Het parkeren in het project is duurzaam opgelost door het restaureren van een bestaande loods met cultuurhistorische waarde. Met de realisatie van het laatste appartementengebouw wordt dit prachtige woonproject afgerond.

Het project is een ontwikkeling van de Delta Development Group en Bébouw Midreth en een ontwerp van Ben Kraan Architecten. De appartementen worden gerealiseerd door Bébouw Midreth, een werkmaatschappij van VolkerWessels. De duurzame werktuigbouwkundige installaties, te weten combi warmtepompen met bodemlussen en vloerverwarming, worden gerealiseerd door Dubotechniek Bedrijven, eveneens een werkmaatschappij van VolkerWessels. Naar verwachting worden de appartementen in maart 2015 opgeleverd.

Woerden Singelkwartier_008

Projecten

Alle projecten

Nieuws

Meer nieuws

Singelkwartier Woerden: De fundering van het 4de appartementengebouw is gestort!

Op donderdag 23 januari gaf wethouder Schreurs het officiële startsein voor de bouw van de laatste fase van het project...

Singelkwartier Woerden: Start voorverkoop laatste fase

In de luwte van het centrum van Woerden realiseert Bébouw Midreth vier appartementengebouwen. Stijlvol wonen in een...

Singelkwartier Woerden: Duurzaamste woningbouwproject van Woerden

Met het doel gebouwen neer te zetten die de tand des tijd doorstaan maakt Bébouw Midreth gebruik van duurzame...

+