icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 12 juli 2016

Realisatieovereenkomst De Posterij ondertekend

Op 12 juli ondertekenden Sepp ter Burg en Ingeborg de Jong van Timpaan en Ralf Dressel en Fons Pompe van Bébouw Midreth de realisatieovereenkomst voor De Posterij in Heemstede. De Posterij is een uniek project in het monumentale voormalige postkantoor op de hoek van de Postlaan en de Raadhuisstraat.  

Het bestaande gebouw wordt compleet gerenoveerd en uitgebreid met een nieuw gedeelte. In dit gemeentelijk monument en in de uitbreiding worden totaal tien appartementen gerealiseerd. Elk appartement is uniek. Het oppervlak van de appartementen varieert van 67 m2 tot 189 m2. De prijzen variëren van € 225.000,-- tot € 725.000,-- v.o.n. Naast deze appartementen komt er een binnentuin, voor elk appartement een berging op de begane grond en negentien inpandige parkeerplaatsen. Bébouw Midreth start na de zomervakantie met de bouw- en renovatiewerkzaamheden. De bouwtijd is circa 1 jaar.