icon-arrow-right
HomeNieuws Oplevering Het Leontienhuis

Oplevering Het Leontienhuis

Actueel

Trots op ons team!

Vrijdag 13 mei jl. hebben Bébouw Midreth en Dubotechniek officieel Het Leontienhuis opgeleverd in bijzijn van een aantal sponsoren. Wij zijn trots op het resultaat, de samenwerking, toewijding en bijdrage van alle bedrijven.

 

team

Bébouw Midreth en Dubotechniek Bedrijven hebben zich ingezet voor de realisatie van Het Leontienhuis. Vorig jaar zomer vond het event ‘De Grote Uitdaging’ plaats om de realisatie van ‘Het Leontienhuis’ mogelijk te maken. In ‘Het Leontienhuis’ is een initiatief van Leontien van Moorsel.

Leontien van Moorsel en haar team ondersteunen jonge mensen die een eetstoornis hebben. ‘Het Leontienhuis’ biedt mensen met een eetstoornis een veilige omgeving om te werken aan een gezonde toekomst. In de gemeente Zuidplas wordt een bestaande boerderij verbouwd tot een inloophuis voor mensen met een eetstoornis een veilige omgeving om te werken aan een gezonde toekomst. ‘Het Leontienhuis’ is geen behandelcentrum, maar sluit aan op de reguliere zorg en hulpverlening voor mensen met een eetstoornis. Het heeft vooral een informatieve, preventieve, doorverwijs- en nazorgfunctie.

sponsoren nieuw

Samen met een aantal andere partijen hebben Bébouw Midreth, Dubotechniek en Mex Architects de handen ineengeslagen om samen met de Leontienfoundation ‘Het Leontienhuis’ te realiseren. De realisatie van het Leontienhuis kon alleen mogelijk worden gemaakt door de vele sponsorbijdragen. Mede namens Leontien van Moorsel hartelijk dank aan alle sponsoren!

Nieuws

Meer nieuws

‘Het Leontienhuis’: Feestelijke en sportieve start door initiatiefnemers

Bébouw Midreth en Dubotechniek Bedrijven zetten zich in voor 'Het Leontienhuis'. Op 16 juli heeft het event ‘De...

‘Het Leontienhuis’: De Grote Uitdaging!

VolkerWessels ondernemingen Bébouw Midreth en Dubotechniek Bedrijven zijn samen met Mex Architects de grote uitdaging...

+