icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 04 november 2020

Online start bouw evenement Bébouw Midreth - 57 woningen De Maander in Ede

Op woensdagmiddag 28 oktober is de start van de bouw van de 38 MyOwnHome woningen en 19 huurwoningen in De Maander in Ede feestelijk gevierd. Niet fysiek natuurlijk, maar op een geheel andere wijze. De toekomstige bewoners konden via een livestream zien hoe wethouder Peter de Pater van de gemeente Ede en Ralf Dressel, directeur van Bébouw Midreth, op de bouwplaats het feestelijke startsein gaven voor de bouw van deze duurzame woningen door het slaan van de eerste symbolische palen.

Eigentijdse, nieuwe Edese tuinwijk

De Maander is een eigentijdse, nieuwe woonwijk midden in het hart van Ede, dichtbij alle voorzieningen die het leven makkelijk en aangenaam maken en vlakbij de Veluwe en de zuidelijke Gelderse Vallei. Een aantrekkelijk en ruim opgezet winkelgebied in het centrum en scholen en mogelijkheden voor kinderopvang vlakbij.

De Maander wordt een duurzame woonwijk met diverse typen koopwoningen, van rijwoningen in Maander Park en Maander Poort tot luxe tweekappers en vrijstaande villa’s in Maander Lint. Daarnaast worden er 19 huurwoningen in het middeldure huursegment gerealiseerd. Alle woningen zijn gasloos en energieneutraal door toepassing van onder andere stadswarmte en zonnepanelen.

In De Maander wonen de toekomstige bewoners straks in een groene nieuwbouwwijk met een dorps karakter met gezellige straatjes met afwisselend straatbeeld door de vele individueel vormgegeven woningen en veel speelruimte voor kinderen.

Nog een paar De Maander Villa's te koop

Bijna alle 38 koopwoningen zijn verkocht. In deelgebieden De Maander Villa’s en Maander Park zijn nog een aantal woningen te koop. Meer informatie over de beschikbare woningen is te vinden op www.demaander.nl.

Naar verwachting worden de eerste woningen in het derde kwartaal van 2021 opgeleverd.

Het project is een ontwikkeling van MyOwnHome/Bébouw Midreth en wordt gerealiseerd door Bébouw Midreth uit Mijdrecht, een VolkerWessels onderneming.