icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 11 december 2020

Online feestelijk bouwevenement De Open Veste

Op woensdagmiddag 2 december vond op de bouwplaats van De Open Veste een feestelijk bouwevenement plaats. Niet fysiek natuurlijk, maar op een geheel andere wijze. De toekomstige bewoners van de koopwoningen konden via een livestream zien hoe wethouder Thijs Kroese van de gemeente Purmerend en Ralf Dressel, directeur van Bébouw Midreth, op de bouwplaats het startsein gaven voor de onthulling van een feestelijk promotiedoek.

De Open Veste

De Open Veste is als het ware een moderne veste aan het Noordhollands Kanaal tegen de historische binnenstad van Purmerend aan. In het project komen in totaal 171 appartementen en woningen rond een aangename binnentuin op een half verdiepte parkeergarage. In De Open Veste komt een grote mix van woningen, zowel qua type als in prijsklasse.. Er worden grondgebonden en gestapelde koop- en huurwoningen gerealiseerd. De 21 stadswoningen en 27 koopappartementen zijn bijna volledig verkocht. In het eerste kwartaal van 2021 gaan de 8 startersappartementen in de binnentuin in verkoop.

Het Bouwinvest Residential Fund heeft 115 appartementen in De Open Veste gekocht. Het merendeel van deze 115 appartementen zal in het middenhuursegment worden verhuurd.

Kop West

Kop West is een nieuwe woonwijk van circa 800 woningen die grenst aan het centrum van Purmerend. Er is een grote variatie aan woningen, van zowel huur- als koopappartementen, grondgebonden woningen en zelfbouwkavels. Het plan bestaat uit 11 verschillende bouwvelden, waarvan De Open Veste (bouwveld F) er een van is. Kijk voor meer informatie op www.kopwest.nl.

Naar verwachting worden de eerste woningen in De Open Veste in het eerste kwartaal van 2022 opgeleverd.

Het project is een ontwikkeling van Bébouw Midreth en wordt gerealiseerd door Bébouw Midreth uit Mijdrecht, een VolkerWessels onderneming.

Kijk voor meer informatie over de 8 stadsappartementen op: www.deopenveste.nl.