icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 04 juni 2015

Ondertekening turnkeyovereenkomst 59 appartementen Pijlstaartlaan Vinkeveen

    SPF Beheer en Bébouw Midreth hebben overeenstemming bereikt over de realisatie van 59 appartementen in het project Pijlstaartlaan in Vinkeveen. De turnkeyovereenkomst is donderdag 4 juni tijdens de Provada, de jaarlijkse vastgoedbeurs in de RAI, ondertekend.

 

 

Deze 2de fase van het project Pijlstaartlaan is een vervolg op de 1ste fase, die bestaat uit eenentwintig appartementen en een basisschool met kinderdagverblijf. In de 2de fase worden negenenvijftig energiezuinige appartementen in de vrije huursector en een halfverdiepte parkeergarage met vierendertig parkeerplaatsen gerealiseerd. Het appartementencomplex kenmerkt zich door het zicht op het park, de nabijheid van het centrum en het hoge afwerkingsniveau. Met de bewoners van de naast gelegen appartementen van fase 1 is intensief overleg gepleegd en zijn afspraken gemaakt over de aansluiting en definitieve voltooiing van het plan.

Het project is een ontwikkeling van Bébouw Midreth.

 

Bauke Robijn van SPF Beheer: ‘Dit project met huurwoningen onder de € 1.000,- in de Randstad is een goede toevoeging aan onze portefeuille. In samenwerking met Bébouw Midreth is het project in korte tijd van de grond gekomen. Deze samenwerking is voor ons een uitstekend voorbeeld van de wijze waarop Nederlandse institutionele beleggers en ontwikkelaars de zo benodigde huurwoningen kunnen realiseren.’

 

De verwachting is dat nog voor de bouwvakantie gestart wordt met de bouw en dat de appartementen eind 2016 worden opgeleverd.