icon-arrow-right
HomeNieuws MyOwnHome: Overeenkomst Starterswoningen Lansingerland ondertekend

MyOwnHome: Overeenkomst Starterswoningen Lansingerland ondertekend

Actueel

Op 11 juli is in Lansingerland door wethouder de heer T.H.D. de Weger en de heer E.P. van den Bergh, directeur van Bébouw Midreth, de samenwerkingsovereenkomst ondertekend voor de realisatie van 12 starterswoningen in Berkel en Rodenrijs. Wethouder de heer R. Braak was ook aanwezig omdat hij zich in al de jaren waarin hij politiek actief is, heeft ingezet voor betaalbare koopwoningen. De gemeente Lansingerland heeft zich als doel gesteld om jaarlijks minimaal 100 grondgebonden starterswoningen te bouwen.

Oranjestraat - Julianastraat

De starterswoningen worden gerealiseerd in de Oranjestraat en Julianastraat in Berkel en Rodenrijs. De locatie ligt dichtbij het oude centrum van Berkel en Rodenrijs. Voorzieningen als supermarkt, winkels, restaurants en sportvoorzieningen zijn dicht in de buurt. De Julianastraat en Oranjestraat kenmerken zich door rij-eengezinswoningen in jaren '50 stijl en een vrijstaande woning in Delftse Schoolstijl, in de directe nabijheid.

My Own Home_003

Starterswoning

De stijl en architectuur van de nieuwe starterswoningen sluiten aan op de bestaande jaren '50 bebouwing. Het materiaalgebruik is traditioneel en refereert aan de kleinschalige dorpse karakteristiek van de omgeving. De klassieke woningen, met twee slaapkamers en een tuin, gaan binnenkort in verkoop.

Verkoopprijzen vanaf € 140.000,- v.o.n.

 

Op de website www.myownhome.nl/lansingerland is meer informatie te vinden.

Nieuws

Meer nieuws

Lansingerland: 12 Starterswoningen MyOwnHome in verkoop

Op zaterdag 9 november 2013 van 11.00 - 14.00 uur zal er in het gemeentehuis Lansingerland een feestelijke start verkoop...

MyOwnHome: Nieuw huis voor anderhalve ton

Plan corporatie en bouwbedrijf   Woerden. Een compleet huis voor ruim anderhalve ton. Woningcorporatie Groenwest...

+