icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 10 juni 2015

MyOwnHome op de Provada!

Op 3 juni konden bezoekers van de Provada kennis maken met MyOwnHome. In de stand van VolkerWessels was het team van MyOwnHome aanwezig om de nieuwe configurator en de mobile app te laten zien en uitleg te geven over hoe MyOwnHome kan worden ingezet bij woningbouwprojecten.

We hebben veel nieuwe contacten kunnen leggen en deze laten kennismaken met MyOwnHome. Ook bestaande relaties hebben wij opnieuw MyOwnHome laten ontdekken. Deze ontmoetingen hebben ons inspiratie en mogelijkheden gegeven om vol enthousiasme op nieuwe locaties aan de slag te gaan met MyOwnHome!!

 


 

moh nieuwsbrief

Uw kopers zelf een woning laten ontwerpen? Direct inzicht in de stichtingskosten en uw grondwaarde? Dat kan met MyOwnHome!

 

 

Ook benieuwd hoe MyOwnHome werkt en hoe MyOwnHome kan worden ingezet voor uw projecten? Kijk op www.myownhome.nl of stuur een email aan Bas Dijkgraaf via info@myownhome.nl.