icon-arrow-right
HomeNieuws MyOwnHome in programma Hier moet je zijn van RTL4

MyOwnHome in programma Hier moet je zijn van RTL4

Actueel

Voor het programma van RTL4 "Hier moet je zijn" zijn opnames gemaakt van MyOwnHome. MyOwnHome is een concept van Bébouw Midreth. Met MyOwnHome stelt de woonconsument stapsgewijs zijn eigen woning samen met behulp van een online woningconfigurator. Een complete woning, afgestemd op de specifieke woonwensen van de consument.

MyOwnHome

De koper en zijn woonwensen staan centraal. De wensen van de klant moeten eerst bekend zijn, voordat over kan worden gegaan tot plannen maken. De woningconfigurator is een online hulpmiddel voor het eenvoudig vertalen van de woonwensen in een ontwerp waarbij direct de kosten inzichtelijk worden gemaakt aan de hand van gemaakte keuzes. MyOwnHome verzamelt deze keuzes en de voorkeur voor welke gemeente en probeert hiermee een zo passend mogelijke locatie te vinden waar deze woningen gebouwd kunnen worden.

Na een uitleg over de werkwijze van MyOwnHome, wordt in "Hier moet je zijn" ook een bezoek gebracht aan het Wooniversum van VolkerWessels. In het Wooniversum stapt men door middel van state-of-the-art projectietechnieken en virtual reality daadwerkelijk het toekomstige huis binnen en maakt men een reis van de voordeur tot het zolderraam. Gaandeweg verkent men alle mogelijkheden die het huis biedt en kan men de indeling en inrichting direct helemaal naar wens maken.

De aflevering over MyOwnHome wordt uitgezonden op 9 november om 11.50 op RTL4. De herhaling is op zaterdag 15 november rond 14.15 uur, ook op RTL4. In "Hier moet je zijn" gaat RTL4 op reis door Nederland, op zoek naar bijzondere bedrijven en ondernemers.

 

www.myownhome.nl

+