icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 06 oktober 2014

Mauritshuis wint prijs Funderingsproject 2014

De uitbreiding van het ondergronds casco van het Mauritshuis in Den Haag heeft de prijs gewonnen van Funderingsproject van het jaar. Het werk is uitgevoerd door Volker Staal en Funderingen en Bébouw Midreth (beiden onderdeel van VolkerWessels).

Verbouwing

Het Mauritshuis heeft een flinke verbouwing ondergaan. Onderdeel daarvan is het creëren van de ondergrondse verbinding tussen de bestaande huisvesting van het museum en het pand aan Plein 26. Het Mauritshuis is na een ingrijpende verbouwing sinds 27 juni 2014 weer opengesteld voor het publiek.