icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 23 januari 2014

Leger des Heils Utrecht: Opvanglocatie bevindt zich in de afbouwfase

Ondanks de donkere en regenachtige dagen, blijven de werkzaamheden aan de nieuwe opvanglocatie van het Leger des Heils aan de Royaards van Hamkade onverminderd doorgaan. Momenteel bevindt de bouw zich in de afbouwfase. Aankomende week wordt het eerste deel van de stijger verwijderd en het gebouw verder gereed gemaakt voor de oplevering, deze wordt medio april verwacht.

De nieuwe opvanglocatie van het Leger des Heils biedt een woonplek aan zesentwintig bewoners. Zij vinden op de Royaards van den Hamkade een nieuw thuis, waar zij begeleid worden met woonvaardigheden, werk en dagbesteding. Het gebouw is een ontwerp van Mex Architects en wordt gerealiseerd door Bébouw Midreth. Het project is voorbereid met BIM en wordt gebouwd volgens de LEAN methodiek.

Fotograaf: Peter Markesteijn