icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 06 september 2013

Leger des Heils Utrecht: Officiële start nieuwbouw

Op donderdagmiddag 5 september heeft wethouder Isabella door het storten van de eerste fundering het startsein gegeven voor de bouw van een nieuwe opvanglocatie van het Leger des Heils aan de Royaards van den Hamkade in Utrecht. De heer Jan Jans, directeur Leger des Heils Midden Nederland, gaf een toelichting over de nieuwe bewoners van deze locatie.

Deze nieuwe opvanglocatie van het Leger des Heils biedt een woonplek aan zesentwintig bewoners. Zij vinden op de Royaards van den Hamkade een nieuw thuis, waar zij begeleid worden met woonvaardigheden, werk en dagbesteding. Het gebouw is een ontwerp van Mex Architects en wordt gerealiseerd door Bébouw Midreth. Het project is voorbereid met BIM en wordt gebouwd volgens de LEAN methodiek. Naar verwachting wordt de nieuwe opvanglocatie half 2014 opgeleverd.

Fotograaf: Peter Markesteijn