icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 06 december 2013

Lansingerland: Succesvolle verkoop 12 Starterswoningen

Op zaterdag 9 november 2013 was er een feestelijke start verkoop omtrent het project Lansingerland te Berkel en Rodenrijs. Het concept van MyOwnHome in combinatie met starterswoningen lijkt aan te slaan, want nog geen maand later zijn alle woningen verkocht! Een positieve opsteker in een moeilijke tijd voor de woningmarkt.

Het project bestaat uit twaalfs starterswoningen gelegen aan de Oranjestraat en Julianastraat te Berkel & Rodenrijs. Alle woningen zijn voorzien van een tuin met berging. Het parkeren is voorzien in het naast gelegen openbaar gebied. De woningen in de nabije omgeving zijn de inspiratiebron geweest voor de architectuur.

Als de verwerking van de omgevingsvergunning volgens planning verloopt, zal in maart 2014 de bouw van de twaalf starterswoningen van start gaan. Uitgaande van deze prognose zullen eind 2014 de woningen gereed zijn voor oplevering. De bouw van het project zal uitgevoerd worden door aannemer Bébouw Midreth te Mijdrecht. De woningen worden gebouwd volgens BIM en LEAN techniek.

Berkel Landslingerland_001