icon-arrow-right
HomeNieuws Lansingerland: Start bouw MyOwnHome starterswoningen

Lansingerland: Start bouw MyOwnHome starterswoningen

Actueel

Op donderdag 6 maart geven de wethouders R. Braak en T.H.D. de Weger in bijzijn van kopers, omwonenden en overige betrokkenen het officiële startsein voor de bouw van 12 MyOwnHome starterswoningen aan de Oranjestraat en Julianastraat in Berkel en Rodenrijs.

De starterswoningen worden gerealiseerd in de Oranjestraat en Julianastraat, een locatie dichtbij het oude centrum van Berkel en Rodenrijs. Voorzieningen als supermarkt, winkels, horeca en sportvoorzieningen zijn dicht in de buurt. De stijl en architectuur van de nieuw starterswoningen sluiten aan op de bestaande jaren '50 bebouwing. Het materiaalgebruik is traditioneel en refereert aan de kleinschalige dorpse karakteristiek van de omgeving. De verkoop verliep succesvol; alle woningen waren binnen één week verkocht!

Het project is een ontwikkeling van MyOwnHome en een ontwerp van Ruud Beeuwkes Architectuur. De woningen worden gerealiseerd door Bébouw Midreth uit Mijdrecht, een werkmaatschappij van VolkerWessels. Door een efficiënte bouwmethode (door toepassing van BIM) en samenwerking met vaste ketenpartners (LEAN) worden de woningen al rondom de bouwvak opgeleverd.

Berkel Landslingerland_003

Projecten

Alle projecten

Nieuws

Meer nieuws

Lansingerland: De kappen van de MyOwnHome woningen zijn geplaatst

Op 17 april zijn we gestart met het plaatsen van de kappen op de 12 MyOwnHome eengezinswoningen. De laatste dakpannen worden...

Lansingerland: De eerste contouren van de woningen zijn zichtbaar

De bouw van de 12 MyOwnHome woningen in Berkel en Rodenrijs vordert. Vorige week is gestart met het plaatsen van het...

Lansingerland: Succesvolle verkoop 12 Starterswoningen

Op zaterdag 9 november 2013 was er een feestelijke start verkoop omtrent het project Lansingerland te Berkel en Rodenrijs. Het...

+