icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 02 november 2013

Lansingerland: 12 Starterswoningen MyOwnHome in verkoop

Op zaterdag 9 november 2013 van 11.00 - 14.00 uur zal er in het gemeentehuis Lansingerland een feestelijke start verkoop gehouden worden. Het project MYOWNHOME biedt starters op de woningmarkt de mogelijkheid om daadwerkelijk een huis te kopen. Alle geïnteresseerden zijn welkom om verkoopdocumentatie op te halen, maar er is ook gelegenheid om vragen te stellen aan ons verkoopteam.

Berkel Landslingerland_006

Het project

Het project bestaat uit twaalf starterswoningen gelegen aan de Oranjestraat en Julianastraat te Berkel & Rodenrijs. Alle woningen zijn voorzien van een tuin met berging. Het parkeren is voorzien in het naast gelegen openbaar gebied. De woningen in de nabije omgeving zijn de inspiratiebron geweest voor de architectuur.

Berkel Landslingerland_001

Tegen de stroming in

Voor de starters als doelgroep is het moeilijk om de eerste stap te maken in hun wooncarrière. Het concept van MYOWNHOME is erop gericht om betaalbare koopwoningen te ontwikkelen voor starters. Het project is een goed voorbeeld dat er ook in de huidige markt betaalbare woningen kunnen worden aangeboden. Het resultaat is een grond- gebonden woning met tuin vanaf € 140.000,- VON.

Berkel Landslingerland_002

Planning

Als de verwerking van de omgevingsvergunning volgens planning verloopt, zal in maart 2014 de bouw van de twaalf starterswoningen van start gaan. Uitgaande van deze prognose zullen eind 2014 de woningen gereed zijn voor oplevering. De bouw van het project zal uitgevoerd worden door aannemer Bébouw Midreth uit Mijdrecht. 

Toewijzing en loting

Om in aanmerking te komen voor je eigen MyOwnHome woning is een inschrijving bij MyOwnHome één van de gestelde voorwaarden. Verder hebben de geïnteresseerden die een (gezamenlijk) belastbaar jaarinkomen hebben van maximaal € 34.229,- (prijspeil 1-1-2013) en daarbij op dit moment een woning huren van 3B Wonen/Havensteder/De Goede Woning/Wooninvest in de gemeente Lansingerland, de eerste kans om in aanmerking te komen voor een MyOwnHome starterswoning. Het bovenstaande wil niet zeggen dat diegenen, die niet voldoen aan alle genoemde voorwaarden, geen kans maken. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Funda.