icon-arrow-right
HomeNieuws Hoorne Vastgoed en Bébouw Midreth ondertekenen overeenkomst voor de revitalisering van winkelcentrum De Lindeboom in Mijdrecht.

Hoorne Vastgoed en Bébouw Midreth ondertekenen overeenkomst voor de revitalisering van winkelcentrum De Lindeboom in Mijdrecht.

Actueel

Hoorne Vastgoed en Bébouw Midreth hebben overeenstemming bereikt over de revitalisering van winkelcentrum De Lindeboom in Mijdrecht. De overeenkomst is woensdag 8 juni tijdens de Provada, de jaarlijkse vastgoedbeurs in de RAI, ondertekend.

Winkelcentrum De Lindeboom aan de Dorpsstraat in Mijdrecht wordt gerevitaliseerd tot een aantrekkelijk, toegankelijk, compact en eenduidig winkelcentrum, waarbij de bestaande winkeliers zoveel mogelijk de kans krijgen om in De Lindeboom te blijven. Het winkelcentrum van 5.450 m2 wordt uitgebreid met een vestiging van Action op de 1ste  verdieping en de bestaande supermarkt Boni wordt vergroot. De huidige winkels worden intern verbouwd en de gevels van de winkels worden geüpgraded. De huidige winkeliers, de nieuwe huurders en omwonenden worden bij het proces nauw betrokken. Voor het ontwerp van de renovatie en gedeeltelijke nieuwbouw is MIII Architecten betrokken.

 

Al voor de zomervakantie wordt een begin gemaakt met de revitalisatie; na de bouwvak wordt gestart met de sloop van delen van het gebouw en wordt de nieuwbouw opgestart. De werkzaamheden zullen gefaseerd worden uitgevoerd om de overlast voor winkeliers en winkelend publiek zoveel mogelijk te beperken. In de eerste fase zal de Action naar verwachting in oktober 2017 worden opgeleverd. Volgens prognose zal de gehele revitalisatie eind 2018 gereed zijn.

 

Bébouw Midreth is een werkmaatschappij van VolkerWessels.


Jan Heeremans (Hoorne Vastgoed): “Hoorne Vastgoed heeft de laatste jaren grote ervaring opgedaan in het weer vitaal maken van wijk winkelcentra. In navolging op Holendrecht, De Meern Utrecht, is Mijdrecht het volgende object dat we nu gaan starten. Hiermee geven we het winkelgebied Mijdrecht een grote impuls, waardoor de winkeliers en consumenten zo optimaal mogelijk gefaciliteerd worden”.

 

Ralf Dressel (Directeur Bébouw Midreth): “Als lokaal georiënteerde bouwer zijn wij er trots op om de renovatie en uitbreiding van winkelcentrum De Lindeboom in Mijdrecht te realiseren en hiermede een positieve impuls aan het centrum van Mijdrecht te geven.”

+