icon-arrow-right
HomeNieuws Hoogste punt van de bouw van 59 appartementen Pijlstaartlaan in Vinkeveen is bereikt

Hoogste punt van de bouw van 59 appartementen Pijlstaartlaan in Vinkeveen is bereikt

Actueel

Woensdag 20 april hebben SPF Beheer en Bébouw Midreth de vlag in top gehesen ter gelegenheid van het bereiken van het hoogste punt van de 59 appartementen aan de Pijlstaartlaan in Vinkeveen.

Het appartementencomplex met negenvijftig prachtig gelegen appartementen in de vrije huursector en een half verdiepte parkeerkelder met vierendertig parkeerplaatsen kenmerkt zich door het zicht op het park, de nabijheid van het centrum en het hoge afwerkingsniveau. In september 2016 is gestart met de bouwwerkzaamheden. De negenenvijftig appartementen zijn een goede aanvulling op de bestaande huurvoorraad in Vinkeveen. Er is veel belangstelling van woningzoekenden voor het project. SPF Beheer is inmiddels gestart met de verhuurprocedure. Inschrijven kan via www.zwanenparkzicht-vinkeveen.nl

 

Het project is een ontwikkeling van Bébouw Midreth, een werkmaatschappij van VolkerWessels. De appartementen worden gerealiseerd in opdracht van SPF Beheer. Bauke Robijn van SPF Beheer: ‘Dit project met huurwoningen onder de € 1.000,- in de Randstad is een goede toevoeging aan onze portefeuille. In samenwerking met Bébouw Midreth is het project in korte tijd van de grond gekomen. Deze samenwerking is voor ons een uitstekend voorbeeld van de wijze waarop Nederlandse institutionele beleggers en ontwikkelaars de zo benodigde huurwoningen kunnen realiseren. De belangstelling van huurders is groot’.

 

Naar verwachting zullen de appartementen in november 2016 worden opgeleverd.

+