icon-arrow-right
HomeNieuws Hoge Weide Utrecht: Succesvolle start verkoop MyOwnHome

Hoge Weide Utrecht: Succesvolle start verkoop MyOwnHome

Actueel

De feestelijke start verkoop van de 23 MyOwnHome nieuwbouwwoningen in plan Hoge Weide op zaterdag 1 maart jl. was een groot succes. Er was grote belangstelling voor dit MyOwnHome project dat kopers de gelegenheid biedt om zijn of haar woning zelf samen te stellen met behulp van een online woonconfigurator. De inschrijving sluit op zaterdag 8 maart om 13.00 uur.

Het project

Het project Hoge Weide in Leidsche Rijn in Utrecht bestaat totaal uit vierenveertig woningen. De verkoop vindt gefaseerd plaats. Fase 1 bestaat uit drieëntwintig woningen en de overige eenentwintig woningen zullen in verkoop gaan wanneer fase 1 nagenoeg verkocht is. Alle woningen zijn voorzien van een diepe tuin met berging. Het parkeren is voorzien op het binnengebied waarbij elke woning gebruik kan maken van één eigen parkeerplek. Ook in het openbaar gebied zijn voldoende parkeervoorzieningen opgenomen. In onderstaande artist impression is een denkbare samenstelling van type woningen gepresenteerd. Uiteindelijk bepalen de toekomstige bewoners zelf hoe het eindresultaat eruit zal gaan zien. De prijzen van de woningen variëren van circa € 185.000,- tot € 249.000,- v.o.n.

MyOwnHome woonconfigurator

In de basis wordt al een complete woning aangeboden. Maar de koper krijgt de gelegenheid om met behulp van de woonconfigurator zijn woning te wijzigen/upgraden. Zo kan de koper kiezen uit drie verschillende kapvormen, drie verschillende kleuren metselwerk, drie verschillende breedtematen en twee verschillende dieptematen. Daarnaast zijn er indelingsvarianten voor zowel de voorgevel als achtergevel, maar ook de plattegronden kunnen wijzigen. Tot slot zijn er nog allerlei opties mogelijk zoals een frans balkon, openslaande tuindeuren, uitbouwen, dakkapel of dakraam. Voldoende keuzemogelijkheden om de eigen woonwensen te vertalen naar een definitieve droomwoning.

Informatie

Het informatiepakket over de woningen kan worden verkregen in het informatiecentrum Leidsche Rijn, Verlengde Hogeweidebaan 1 in Utrecht of bij de verkopende makelaar Beumer Garantiemakelaars, Meerndijk 7 in De Meern. De inschrijving sluit op zaterdag 8 maart om 13.00 uur. Maandag 10 maart vindt de toewijzing van de drieëntwintig woningen uit fase 1 plaats.

Utrecht Hoge Weide_003

Projecten

Alle projecten

Nieuws

Meer nieuws

Hoge Weide Utrecht: MyOwnHome klaar voor de start!

Op zaterdag 1 maart 2014 vindt in het informatiecentrum Leidsche Rijn een feestelijke start verkoop plaats van 23...

+