icon-arrow-right
HomeNieuws Hoge Weide Utrecht: MyOwnHome klaar voor de start!

Hoge Weide Utrecht: MyOwnHome klaar voor de start!

Actueel

Op zaterdag 1 maart 2014 vindt in het informatiecentrum Leidsche Rijn een feestelijke start verkoop plaats van 23 nieuwbouwwoningen in deelplan Hoge Weide. Dit MyOwnHome project biedt de eindgebruiker de gelegenheid om zijn of haar woning zelf samen te stellen met behulp van een online woonconfigurator. De geïnteresseerden ontvangen op korte termijn een uitnodiging om op zaterdag 1 maart met de woonconfigurator te gaan werken en een informatiebrochure in ontvangst te nemen.

Het project

Het project Hoge Weide in Leidsche Rijn in Utrecht bestaat totaal uit vierenveertig woningen. De verkoop vindt gefaseerd plaats. Fase 1 bestaat uit drieëntwintig woningen en de overige eenentwintig woningen zullen in verkoop gaan wanneer fase 1 nagenoeg verkocht is. Alle woningen zijn voorzien van een diepe tuin met berging. Het parkeren is voorzien op het binnengebied waarbij elke woning recht heeft op één eigen parkeerplek. Ook in het openbaar gebied zijn voldoende parkeervoorzieningen opgenomen. In bovenstaande vogelvlucht is een denkbare samenstelling van type woningen gepresenteerd. Uiteindelijk bepalen de toekomstige bewoners zelf hoe het eindresultaat eruit zal gaan zien. De prijzen van de woningen variëren van circa € 185.000,- tot € 249.000,- v.o.n.

MyOwnHome woonconfigurator

In de basis wordt al een complete woning aangeboden. Maar de koper krijgt de gelegenheid om met behulp van de woonconfigurator zijn woning te wijzigen/upgraden. Zo kan de koper kiezen uit drie verschillende kapvormen, drie verschillende kleuren metselwerk, drie verschillende breedtematen en twee verschillende dieptematen. Daarnaast zijn er indelingsvarianten voor zowel de voorgevel als achtergevel maar ook de plattegronden kunnen wijzigen. Tot slot zijn er nog allerlei opties mogelijk zoals een frans balkon, openslaande tuindeuren, uitbouwen, dakkapel of dakraam. Voldoende keuzemogelijkheden om de eigen woonwensen te vertalen naar een definitieve droomwoning.

Planning

Afhankelijk van de afgifte van een onherroepelijke omgevingsvergunning kunnen de woningen zeer snel opgeleverd worden. Door een efficiënte bouwmethode en betrouwbare partners kunnen de woningen binnen zes maanden gereed zijn voor oplevering. Het is daarom ook goed denkbaar dat de woningen uit fase 1 nog dit jaar opgeleverd worden.

Start verkoop

Zaterdag 1 maart 2014 van 11.00 - 13.00 uur vindt de feestelijke start verkoop plaats in het informatiecentrum Leidsche Rijn, Verlengde Hogeweidebaan 1 te Utrecht. Alle geïnteresseerden zijn welkom om zelf met de woonconfigurator te werken en de informatiebrochure op te halen. Het verkoopteam is aanwezig om alle vragen te beantwoorden.

Utrecht Hoge Weide_001

MYOWNHOME is een concept van Bébouw Ontwikkelingsmaatschappij b.v. In heel Nederland is MYOWNHOME op zoek naar grondposities waarop betaalbare koopwoningen ontwikkeld kunnen worden. MOH is in staat om de bouw- en ontwikkelingskosten laag te houden waardoor nieuwbouwwoningen voor starters haalbaar wordt.

Projecten

Alle projecten

Nieuws

Meer nieuws

Hoge Weide Utrecht: Succesvolle start verkoop MyOwnHome

De feestelijke start verkoop van de 23 MyOwnHome nieuwbouwwoningen in plan Hoge Weide op zaterdag 1 maart jl. was een groot...

+