icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 08 december 2011

Hans Jongerius levert nieuwe bedrijfsauto’s

De samenwerking met Bébouw-Midreth stamt uit de tijd dat het bedrijf nog in Woerden was gevestigd. Commercieel directeur Egbert van den Bergh was toen, net als de Woerdense vestiging van Hans Jongerius, gezeteld op bedrijventerrein Barwoutswaarder.

Mijdrecht Nieuwe Busjes_002

In de afgelopen jaren kocht Bébouw-Midreth, dat inmiddels vanuit Mijdrecht opereert, vele auto's, zowel personen- als bedrijfsauto's. Onlangs gingen weer diverse auto's van het model Trafic en Kangoo Express naar Mijdrecht. Van den Bergh omschrijft de samenwerking als zeer plezierig. Onder het motto ‘Weten is meten en kennis is macht' zegt hij: "Bij Hans Jongerius weten ze waar wij behoefte aan hebben en, vooral ook, waaraan niet. Zij kennen ons bedrijf en ook dat is een groot voordeel."

Mijdrecht Nieuwe Busjes_003

"Als het gaat om onderhoud en reparaties is Hans Jongerius eveneens ons adres. De medewerkers zijn snel, vakkundig en accuraat. Ze ontzorgen ons echt, bijvoorbeeld door middel van de haal- en brengservice. Om een lang verhaal kort te maken, het is niet voor niets dat wij al zo lang samenwerken."

 

FOTOGRAFIE ASCHWIN SNEL

Mijdrecht Nieuwe Busjes_001