icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 17 december 2017

Feestelijke start bouw 69 MyOwnHome woningen Woodgarden Eindhoven

Op donderdagmiddag 14 december is de start van de bouw van de 69 woningen in plan Woodgarden in Eindhoven feestelijk gevierd. Toekomstige bewoners hebben samen met de heer Michel van Hout van de gemeente Eindhoven het feestelijke startsein gegeven voor de bouw van de woningen door het slaan van de eerste symbolische palen.      

Woodgarden

 

Plan Woodgarden aan de Waterlinie in Meerhoven in Eindhoven bestaat uit negenenzestig zelf te ontwerpen woningen. Het woonconcept MyOwnHome bood de toekomstige kopers de mogelijkheid om met de online woningconfigurator hun droomhuis te ontwerpen. Door de variatie in type woningen en de keuzevrijheid van MyOwnHome ontstaat een afwisselende woonomgeving. Woodgarden wordt een plek waar iedereen heerlijk ruim kan wonen met zicht op groen. De energiezuinige woningen hebben stuk voor stuk zeer royale afmetingen en ook de tuinen zijn zeer ruim. De woningen worden gerealiseerd in twee fasen en zijn allen verkocht.

Naar verwachting worden de eerste woningen van fase 1 in het vierde kwartaal van 2018 opgeleverd.

Het project is een ontwikkeling van MyOwnHome/Bébouw Midreth en wordt gerealiseerd door Bébouw Midreth uit Mijdrecht, een Koninklijke VolkerWessels onderneming.