icon-arrow-right
HomeNieuws Dierencentrum Harmelen: Eerste Paal

Dierencentrum Harmelen: Eerste Paal

Actueel

Na jaren van lobbyen begint deze week dan toch de bouw van het dierencentrum voor West-Utrecht. Dat vervangt straks het dierenasiel Singelspoor in Woerden. Het nieuwe asiel wordt één geheel met de dierenartsenpraktijk van Rolf Been.

In aanwezigheid van wethouder Bob Duindam van Woerden wordt woensdag de feestelijke eerste paal geslagen op het bouwterrein aan de Reijerscopse Overgang in Harmelen.

De voorbereidingstijd duurde lang, omdat zoveel gemeenten uit West-Utrecht over de streep moesten worden getrokken. Woerden, Montfoort en Bodegraven-Reeuwijk hebben toegezegd mee te doen. Gemeente Stichtse Vecht heeft nu alsnog definitief nee gezegd, weet woordvoerster Marijke van Vianen van het Dierencentrum Westelijk Weidegebied.

Oudewater geeft vrijwel zeker alsnog groen licht. De bijdrage voor het asiel moet nog bij elkaar worden geschraapt, maar de burgemeester Ruigrok-Verreijt is al wel bij de start van de bouw. De gesprekken met Nieuwegein lopen nog.

 

Bron: AD Woerden (5 maart 2012)

Harmelen Dierenasiel_001

Projecten

Alle projecten

Nieuws

Meer nieuws

Dierencentrum Harmelen: Rolf Been legt eerste steen

Donderdag 12 juli is door de ouders van praktijkeigenaar Rolf Been op feestelijke wijze symbolisch de eerste steen gelegd met...

Dierencentrum Harmelen: Hoogste punt viering

Een feestelijke bijeenkomst voor de medewerkers van Dierenasiel Harmelen en de bouwers van Bébouw Midreth. Het...

Dierencentrum Harmelen: 'Geen gewone eerste paal'

Het nieuwe Woerdense asiel dat bij Harmelen in aanbouw is wordt gebouwd door aannemer Bébouw Midreth te...

+