icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 15 april 2014

De Verandering Utrecht: Verkoop gestart

Op woensdag 16 april 2014 gaat project "De Verandering" in de verkoop. Vanaf 18.00 uur wordt het project gepresenteerd aan de koper bij Beumer Garantiemakelaars Meerndijk 7, De Meern.

Project "De Verandering" is een ontwikkeling van MSOLUTIONS REAL ESTATE PROJECTS in samenwerking met de gemeente Utrecht, Beumer Garantiemakelaars, Waltmann Makelaars, Nieuwbouw-Nederland, Architectenbureau Hoogeveen en BéBouw Midreth, een onderneming van VolkersWessels.

Dit project is op een unieke en nieuwe wijze ontwikkeld volgens het concept "vraaggestuurd ontwikkelen". Hierbij staat de koper centraal en heeft de koper volledige inbreng in de materialisatie, functie-invulling en woongenot aspecten. Met Pro-Analyse op internet is ingespeeld op de wens en de eisen van de kopers.

Voor  meer informatie over dit project, kunt u een mail sturen naar nieuwbouw@beumer.nl o.v.v. project "De Verandering" zodat zij u een brochure en de prijzenlijst kunnen toesturen.

Utrecht De Verandering_001