icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 15 maart 2022

City Development, Menhir Vastgoed en Bébouw Midreth tekenen voor de realisatie van 46 appartementen De Hofdame in Weesp

Op 15 maart hebben Huub Verwoolde en Cees-Jan Zegers van City Development, Roland Joustra van Menhir Vastgoed en Ralf Dressel en Fons Pompe van Bébouw Midreth de overeenkomst ondertekend voor de bouw van appartementencomplex De Hofdame in Weesp.

De Hofdame

Op de locatie van het voormalige Rabobank kantoor aan de Prinses Irenelaan in Weesp wordt appartementengebouw De Hofdame gerealiseerd. In de Hofdame komen 30 ruime, comfortabele koopappartementen en 16 huurappartementen in de sociale huur sector rondom een centrale binnentuin. De appartementen zijn levensloopbestendig, extra geïsoleerd en worden verwarmd door middel van een warmte- en koudeopslag.

Architecten Ton Liemburg en Roland Borst van architectenbureau Het Ontwerpteam uit Vinkeveen zijn verantwoordelijk voor het ontwerp. Bij het ontwerpen van het kleinschalige appartementencomplex hebben zij zich laten inspireren door de kenmerkende historische pakhuizen van Weesp. Hermans & Schuttevaer Notarissen uit Utrecht heeft geadviseerd  bij de totstandkoming van de contractstukken.

Planning

De verkoop van de 30 koopappartementen is op 8 maart gestart. Inschrijven op een appartement kan nog tot en met 22 maart 2022 via www.dehofdameweesp.nl. De voorbereiding voor de realisatie van de 46 appartementen is al in volle gang. In het 2e kwartaal van 2022 wordt gestart met de sloop van het Rabobank kantoor. De verwachting is dat in het 3e kwartaal van 2022 wordt gestart met de bouwwerkzaamheden. De oplevering van de woningen staat gepland voor het 4e kwartaal van 2023.