icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 27 juni 2014

Bodegraven De Dorsvloer: Feestelijke opening van het zorggebouw

De renovatie en nieuwbouw van De Akker en het dagactiviteitencentrum De Dorsvloer aan de Broekveldselaan in Bodegraven is klaar. Ook de buitenruimte is opnieuw ingericht. De feestelijke opening was op vrijdag 20 juni 2014. Belangstellenden konden de vernieuwde woningen aan De Dorsvloer en de gerenoveerde buitenruimte bezichtigen en vervolgens was er een feestelijke openingshandeling op het binnenterrein. Aansluitend was er een officiële openingsbijeenkomst in de Bethelkerk.

Het vernieuwde complex is van Siloah. Siloah biedt zorg en ondersteuning aan mensen met een handicap. Siloah hanteert daarbij een reformatorische visie op zorg. De bouw is verzorgd door Bébouw Midreth uit Mijdrecht. In december 2012 is gestart met de bouw en is medio november 2013 opgeleverd.

Bodegraven Siloah_001