icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 11 december 2013

Bodegraven De Dorsvloer: Eindresultaat

Hoewel het gebouw al ruim een maand geleden is opgeleverd aan Siloah weerhoudt het ons er niet van om met trots het eindresultaat te laten zien. In nog geen jaar tijd is zowel de renovatie van het bestaande gebouw als de nieuwbouw gerealiseerd.

De Dorsvloer, onderdeel van Siloah, is in twee fases grondig gerenoveerd en uitgebreid. Tijdens de eerste fase stond de renovatie van het DAC centraal. Speciaal voor cliënten met een ZZP-7-indicatie zijn er acht woningen gerealiseerd. Deze woningen hebben allemaal een eigen badkamer met douche en toilet. Ook is in deze fase een ruim opgezette zorgbadkamer ingericht. In de tweede fase is aan het bestaande pand een nieuwe vleugel gebouwd voor uitbreiding van het DAC. Momenteel wordt de buitenruimte opnieuw ingericht.

De bouw is ontwikkeld door ZorgID en uitgevoerd door Bébouw Midreth, beide bedrijven zijn werkmaatschappijen van VolkerWessels.

Fotograaf: Peter Markesteijn