icon-arrow-right
HomeNieuws Bodegraven De Dorsvloer: Eindresultaat

Bodegraven De Dorsvloer: Eindresultaat

Actueel

Hoewel het gebouw al ruim een maand geleden is opgeleverd aan Siloah weerhoudt het ons er niet van om met trots het eindresultaat te laten zien. In nog geen jaar tijd is zowel de renovatie van het bestaande gebouw als de nieuwbouw gerealiseerd.

De Dorsvloer, onderdeel van Siloah, is in twee fases grondig gerenoveerd en uitgebreid. Tijdens de eerste fase stond de renovatie van het DAC centraal. Speciaal voor cliënten met een ZZP-7-indicatie zijn er acht woningen gerealiseerd. Deze woningen hebben allemaal een eigen badkamer met douche en toilet. Ook is in deze fase een ruim opgezette zorgbadkamer ingericht. In de tweede fase is aan het bestaande pand een nieuwe vleugel gebouwd voor uitbreiding van het DAC. Momenteel wordt de buitenruimte opnieuw ingericht.

De bouw is ontwikkeld door ZorgID en uitgevoerd door Bébouw Midreth, beide bedrijven zijn werkmaatschappijen van VolkerWessels.

Fotograaf: Peter Markesteijn

Projecten

Alle projecten

Nieuws

Meer nieuws

Bodegraven De Dorsvloer: Feestelijke opening van het zorggebouw

De renovatie en nieuwbouw van De Akker en het dagactiviteitencentrum De Dorsvloer aan de Broekveldselaan in Bodegraven is...

Bodegraven De Dorsvloer: De contouren worden steeds meer zichtbaar

Aan de Broekveldselaan in Bodegraven verrijzen na Fase 1 (renovatie/uitbouw) sinds begin dit jaar steeds duidelijker de...

Bodegraven De Dorsvloer: Start bouw

In week 49 is de bouw van het dagactiviteitencentrum gestart en wordt uitgevoerd door aannemer Bébouw Midreth. De...

+