icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 08 mei 2012

Beethove Utrecht: Uniek project gaat binnenkort in verkoop

Bébouw Midreth ontwikkelt momenteel in de Wijk Oog in Al te Utrecht een project voor een supermarkt, zeven herenwoningen, vijf stadswoningen en twee appartementen. Het project ligt aan de straten Händelstraat, Franz Schubertstraat en Johan Winnubstlaan.

Utrecht Handelstraat_004

Met een knipoog naar de beroemde componist toont Beethove de harmonische wooncompositie van modern en klassiek. Voor stedelingen die karakteristiek willen wonen en tegelijkertijd hoogstaand comfort verlangen. Voor liefhebbers van een stijlvolle jaren dertig buurt, waarin het aangrenzende park de verbinding met het stadshart vormt. In het nieuwbouwplan Beethove zijn veertien woningen samen in harmonie. Met elkaar, maar ook met de omgeving van het Utrechtse Oog in Al. Hier geniet u van groen, water en winkels dichtbij. Alles is zorgvuldig op elkaar afgestemd.

Utrecht Handelstraat_005

Woningaanbod

Appartementen: Cello en Viool

De appartementen Viool en Cello bevinden zich aan de Johan Winnubstlaan. Het zijn luxueus driekamer appartementen van circa 76 m² met een wijds uitzicht over de levendige Händelstraat en groenrijke Johan Winnubstlaan.

 

De entree is veilig aan de straatkant en vanuit de woning heeft u direct toegang tot de eigen parkeerplaats in de ondergrondse garage.

Utrecht Handelstraat_001

Herenhuizen: Bariton, Bugel, Cornet, Hoorn, Trombone, Trompet en Tuba

Gelegen aan de Johan Winnubstlaan bieden ze met zes kamers alle ruimte voor samenwoners en gezinnen. Qua indeling is er keuze uit een aantal varianten. Daarbij bepaalt u zelf op welke verdieping u gaat wonen, slapen of werken. Het zijn ruime herenhuizen van circa 185 m² met patio en daktuin, met als enige uitzondering herenhuis Tuba. Tuba is een ruim herenhuis van circa 202m² met patio, daktuin en zijtuin.

Utrecht Handelstraat_003

Stadswoningen: Blokfluit, Dwarsfluit, Fagot, Klarinet en Hobo

De stadswoningen bevinden zich aan de Franz Schubertstraat en qua indeling is er keuze uit een aantal varianten. Daarbij bepaalt u zelf op welke verdieping u gaan wonen, slapen of werken. Bij de basisvariant treft u op de begane grond entree, berging en een grote kamer voor studio, praktijk of kantoor aan huis.

 

 

Op de eerste etage heeft u beschikking over keuken, woonkamer en daktuin op het Zuid-Westen. Op de tweede verdieping drie ruime slaapkamers en luxueuze badkamer. Via de gemeenschappelijke ingang is de eigen parkeerplaats in de ondergrondse garage snel te bereiken.

Locatie

Buurt

De Componistenbuurt vormt de entree van het groenrijke Oog in Al. Komend vanuit het Utrechtse stadshart ziet u na de historische buitenplaats de contouren van de stijlvolle jaren dertig woningen als eerste verschijnen. Met haar brede lanen, hoge bomen en fraai stadspark is de buurt bij velen geliefd. Klinkende namen geven haar straten extra allure.

 

Voorzieningen

Naast het rustieke van groen en water biedt de buurt uitstekende sociale voorzieningen. Met de komst van Beethove ondergaat het winkelcentrum aan de Händelstraat een ingrijpende facelift. Na realisatie loopt u zo naar de luxe supermarkt, of winkelt u bij de aansluitende rij van gezellige speciaalzaken. Voor de kinderen treft u in Oog in Al vijf basisscholen, drie kinderdagverblijven en sportvelden op fietsafstand.

 

Bereikbaarheid

In de Componistenbuurt woont u rustig, maar heeft u toch snel toegang tot dynamiek. Op de fiets bent u zo in het hart van Utrecht. Met de bus staat u in een mum van tijd op het Centraal Station of Utrecht Zuilen. En met de auto rijdt u binnen een paar minuten de stadsring op, waarna u alle kanten op kunt.

Utrecht Handelstraat_002
Beethove in vogelvlucht